Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Hardy ve vietnamské válce


ikona
Spooner
Bill Skarsgardpete davidsonRupert SandersStephen JamesThe Things They Carriedtom hardyTye Sheridan
Britský drsňák v čele lákavého castingu. Jen s malinko rozporuplným režisérem. 

Sympaťáka Toma Hardyho máme v redakci rádi a asi se shodneme, že patří mezi nejtalentovanější a nejcharismatičtější herce své generace. Na druhou stranu, s výběrem projektů nemá někdy úplně nejšťastnější ruku. Jeho letošního senilního Caponeho by asi většina diváků nejraději vymazala z paměti a asi se shodneme na tom, že bychom Hardyho raději viděli v mnoha zajímavějších komiksových sériích, než jakou je Venom. O práci se tento ostrovní dříč ale asi bát nemusí a nyní má nakročeno k dalšímu drsnému charakteru.

Zahraje si totiž hlavní roli ve válečném snímku The Things They Carried na motivy oceňované stejnojmenné knihy Tima O´Briena. Film nám nabídne příběh několika mladých vojáků ve válce ve Vietnamu, jejichž jednotka putuje od vesnice k vesnici. Válečné peklo se na nich však čím dál víc podepisuje a oni musí bojovat o svou vlastní příčetnost. Ano, nic, co už bychom párkrát neviděli. Předloha je ovšem ve Spojených státech klasikou, a tak bychom měli dostat pořádně hutnou psycho podívanou. Hardy navíc k sobě dostane dost lákavé parťáky.

Kromě ostrovní hvězdy se totiž ve snímku objeví také Tye Sheridan z Ready Player One, Pete Davidson z The King of Staten Island, Bill Skarsgard alias Pennywise z To či Stephen James z Kdyby ulice Beale mohla mluvit. A už je slušná sestava mladých talentovaných tváří. Jediným větším otazníkem tak pro mě zůstává jméno režiséra. Za kameru si totiž sedne Rupert Sanders, tvůrce Sněhurky a lovce a celovečerního Ghost in the Shell. A právě po sci-fi propadáku se Scarlett Johansson, který jsem osobně dost protrpěl, si nejsem jistý, zda je pro atmosférickou a oceňovanou látku tou pravou volbou. Větší šlápnutí vedle, jako v případě Joshe Tranka a Caponeho, ale Hardyho asi v tomto případě nečeká.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace