Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér fandovského Uncharted se vydá loupit s Joshem Duhamelem


ikona
do_Od
Allan UngarbankyheistJosh DuhamelKanadaloupežNathan FillionUncharted
Josh Duhamel a režisér povedeného kraťasu Uncharted s Fillionem chystají bankovní heist. 

Jméno Allan Ungar asi většině lidí řekne naprosté h…nic. Každopádně tenhle pán je zodpovědný za ten pár let starý a celkem povedený fan film Uncharted s Nathanem Fillionem v hlavní roli, možná by tedy stálo za to si jeho jméno do příště zapamatovat. A přispět by k tomu mohl i jeho následující počin Bandit s Joshem Duhamelem.

Hlavní postava snímku je americký bankovní lupič, který se později stal nejhledanějším zločincem v Kanadě. Příběh chlápka jménem Gilbert Galvan Jr. vychází ze skutečných událostí, kdy lupič utekl z vězení v Americe a podařilo se mu dostat až do Kanady, kde se posléze postaral o nový rekord v nejvíce přepadených bankách za sebou v historii. Vysloužil si tak přezdívku „létající bandita“ a teď o něm vznikne film. Scénář píše Kanaďan Kraig Wenman, jenž za sebou zatím nemá zrovna velké hity, tak uvidíme, jak si poradí s tímhle domácím námětem. Zatím není jasné, jestli si Duhamel zahraje titulního banditu, nebo policistu, který mu byl v patách.

- - -

Vytáhni v hospodě: Kromě režiséra a Filliona nikdo ze štábu před začátkem natáčení netušil, o čem projekt vlastně bude, dokud se Fillion neukázal v kostýmu na place. Film nesl pracovní název Breaking and Entering jako odkaz na kapitolu v Uncharted 2: Among Thieves.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace