Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Hellboye chystá hororovou řežbu


ikona
Mr. Hlad
descenthellboyneil marshallthe lair
Neil Marshall se vrací ke kořenům.  

Ačkoliv se poslední Hellboy Neilu Marshallovi moc nepovedl, osobně tomuhle Britovi pořád držím palce. A asi ještě dlouho budu, protože jeho Psí vojáci a Pád do tmy jsou filmy, které jsem si hodně užil a vlastně mě svým způsobem bavil i ten Hellboy. K velkým filmům se Marshall nejspíš jen tak nevrátí, protože jeho komiksovka nedopadla úplně dobře a na place se navíc musel s producenty hádat i o tom, jak by měl vypadat strom. Ale paradoxně by na tom by mohli vydělat diváci. Jeho čarodějnický horor The Reckoning zamíří do některých kin ještě letos a Marshall už chystá novinku The Lair. A vypadá to, že se v ní pokusí spojit svoje nejlepší filmy. 

The Lair připomíná kombinaci Pádu do tmy a Psích vojáků. Hlavní hrdinkou bude příslušnice RAF, jejíž letadlo se zřítí nad Afghánistánem. Povede se jí najít úkryt v jeskyni, ale zjistí, že právě tady se kdosi pokoušel vyvinout biologickou zbraň a moc se to nepovedlo. Teď tu bydlí lidožravá monstra a i když se hrdince povede před nimi utéct a dostat se na vojenskou základnu, nemá vyhráno. Potvory ji totiž sledovaly. Marshall popisuje The Lair jako kombinaci Predátora, Vetřelců a Carpenterovy hororové klasiky Věc, což zní docela zajímavě. Navíc slibuje, že dostaneme praktické efekty a ne digitální potvory. A samozřejmě to bude pořádně drsné. Brzy by se mělo začít obsazovat a pokud půjde vše podle plánu, točit se začne už na jaře. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace