Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Doctora Strange a Sinistera se vrací k hororům


ikona
Mr. Hlad
blumhousedoctor strangejoe hillmarvelscott derricksonthe black phone
Kdo volá?  

Když byl Scott Derrickson ještě režisér dvojky Doctora Strange, sliboval, že tentokrát natočí regulérní horor a že se u jeho marvelovky budeme bát. Pak se ale ukázalo, že se studiem nemají úplně stejnou vizi a Derrickson odešel, nahradil ho Sam Raimi a uvidíme, jak moc hororové to nakonec bude. Naštěstí na tom s velkou pravděpodobností vydělají všichni filmoví fandové, protože režisér filmů jako V moci ďábla nebo Sinister se k hororovému žánru vrací i bez pomoci marvelu. 

Pro společnost Blumhouse bude totiž točit adaptaci hororové povídky The Black Phone. Tu napsal Joe Hill, syn Stephena Kinga, který začíná být podobně úspěšný a zajímavý jako taťulda. Děj se má odehrávat ve sklepě, kde bylo v minulosti zavražděno šest dětí a právě tady skončí zamčený hlavní hrdina. Sice rychle najde starý telefon, ale když zjistí, že je odpojený, musí se smířit s faktem, že pro pomoc si nezavolá. Jenomže pak telefon začne zvonit. A na druhé straně se ozvou mrtví… 

Derrickson duchařiny umí a tohle zní přesně jako látka pro něj. Navíc jako etablovaný režisér se nemusí bát o to, že by mu do práce někdo výrazně kecal, protože The Black Phone bude stoprocentně výrazně menší a levnější projekt než Doctor Strange dvojka. Na tenhle návrat ke kořenům jsme tedy docela dost zvědaví. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (15)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace