Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dave Bautista vesmírným strážcem pořádku


ikona
Spooner
Brad PeytonDave BautistaUniverse´s Most Wanted
Hvězda Strážců galaxie chce znovu ukázat, že dokáže utáhnout i vlastní film. 

Dave Bautista má svou kariéru v posledních letech solidně rozjetou. Hezky vytěžil svou popularitu Draxe ze Strážců galaxie a dokázal se díky tomu ukázat nejen ve vedlejších partech ambiciózních kousků typu druhý Blade Runner, ale pokusil se prosadit také jako herecký tahoun v komediích Spolujízda či My Spy. A docela mu to vyšlo.Bautista navíc evidentně zná své herecké limity, má solidní komediální timing a diváci už na něj slyší. A tak nyní nebude tahounem nízkorozpočtové řachandy, ale velké sci-fi.

Zahraje si totiž jednu z hlavních rolí ve velkorozpočtové sci-fi Universe´s Most Wanted. Zde ztvární vesmírného strážce pořádku, jehož úkolem je pochytat nejnebezpečnější a nejhorší zločince galaxie, kteří uprchli z vesmírné vězeňské lodi, jež ztroskotala poblíž jednoho malého zapadákova na Zemi. Vesmírný lovec se proto musí spojit s tamním synem šerifa a společně emzácké záporáky pochytat. Námět na zábavné blockbusterové sc-fi je to ideální. Bohužel si však za kameru sedne Brad Peyton, režijní rutinér stojící za San Andreas či Rampage Ničitelé, který podobné blockbusterové blbiny umí proměnit v solidní nudu. Bautista by však svou roli vesmírného drsňáka měl bez problémů zvládnout. I když bude samozřejmě také hodně záležet na obsazení jeho parťáka. Snad si tedy Peyton tentokrát vybere svou lepší chvilku, pro hereckého vazouna to totiž bude obří šance, že dokáže utáhnout velký projekt i bez Chrise Pratta a spol. po boku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace