Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #582 o Slyovi a Arniem


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerback to the futurefast and furioushulkjustice leaguamarvelrealm of championssnyder cutsylvester stallonevíkendový výplachzack snyder
Zvládli by Stallone a Schwarzenegger společnou komedii? Jakou hru chystají u Marvelu? A jaká je historie slasherů?  

Na severu psaný výplach

Rouška týdne
Lidi, noste ty roušky. Ještě to vydržte. To, že se na to vykašlal ministr zdravotnictví, je důvod navíc. Nebuďte hňupi. V hororu Face Mask navíc zjistíte, že když se potkají majitel roušky a někdo, kdo vyrazil do světa bez ní, může to dopadnout hodně ošklivě

Deepfake týdne
Depfake děsí celý svět. S pomocí téhle technologie lze snadno vytvořit video, na kterém politik zdánlivě říká věci, které ho můžou stát kariéru. A nebo třeba vzít komedii Bratři z donucení Willem Ferrellem a dát do ní Arnolda se Slyem

Návrat do budoucnosti týdne
Jak poznáte, že je nějaký film nebo v tomhle případě trilogie klasika? Nejen tím, že fandové tvoří tématická videa i pětatřicet let po premiéře, ale i kvůli tomu, že ta videa jsou čas od času dost divná. Třeba jako tohle, ve kterém se přerapuje děj celé trilogie Návratů do budoucnosti

Snyder Cut týdne
Abyste na nás furt neřvali, že nemáme rádi Snyder Cut a že o režisérské verzi Zacka Snydera píšeme jen ošklivě, dám teď do výplachu video, ve kterém je trailer na Snyder Cut předělaný do podoby staré videohry. A dál už nic psát nebudu, protože nedělat si z celého tohohle projektu srandu je pro mě fakt dost náročné. 

Subžánr týdne
Hororový žánr má spoustu podob. Někomu sedí duchařiny, dalšímu splattery, někdo si vrní spokojeností u zombíků, další fandí kanibalům. Osobně mám nejraději slashery a Michael, Jason nebo Freddy budou asi vždycky moji velcí oblíbenci. Tenhle subžánr má ale historii bohatší, než byste možná čekali. 

Otázky a odpovědi týdne
Sacha Baron Cohen nás se svým druhým Boratem docela překvapil. Nikdo moc netušil, že film vůbec vzniká, ale udělalo nám radost, že se kazašský reportér vrátil do terénu. Kvality filmu teď řešit nebudeme, ale Cohen každopádně na boratovské vlně jede dál. A na Amazonu se nebáli dát mu prostor. 

Hulk týdne
Ze všech členů Avengers prošel a stále bude procházet největšími změnami Hulk. Prostě proto, že ho nejdřív hrál kulturista Lou Ferrigno, ale dnes už tahle zelená hromada svalů bez triků vyrobit nejde. A triky se zlepšují. Takže i Hulk

Fyzika týdne
Asi víte, že ve filmech se občas odehrávají věci, které odporují realitě. Učit se o druhé světové z Hanebných panchartů by asi byla blbost, ale ještě mnohem horší je okukovat fyziku v Rychle a zběsile. Ono to skákání mezi mrakodrapy nemá s realitou moc společného, víme? 

Hra týdne
Marvel chystá hru Realm of Champions, ve které se objeví komiksoví superhrdinové, ale z různých dimenzí. A pravděpodobně se budou hodně mlátit. Ze hry toho v novém videu moc neuvidíte, ale samuraj Wolverine, Black Panther Shuri a kombinace Nicka Furyho, agentky Carterové a Captaina Ameriky vypadají docela zajímavě. 

Duel týdne
Minule jsme chtěli vědět, jestli byste měli zájem ještě o jednu Smrtonosnou past s Brucem Willisem. Většina z vás by si ji dala, ale za určitých podmínek. Bez Willise, s dobrým režisérem, návrat ke kořenům... prostě šestku se znuděnou hvězdou, Jaiem Courtneym a třetiligovým režisérem nechce vidět asi fakt nikdo. 

Dnes si se slzou v oku zavzpomínáme na kina. Napište nám, jaký byl poslední film, který jste stihli vidět v kině. Názvy pište do předmět a v textu nám řekněte, jak se vám to líbilo. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace