Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude The Suicide Squad?


ikona
Mr. Hlad
dcharley quinnidris elbajames gunnmargot robbiesebevraždený oddílthe suicide squadwarner
Kam vyrazí Harley Quinn a její parťáci?  

O dvojce Sebevražedného oddílu toho vlastně moc nevíme. Než se začalo točit, lákali Warenři spoustu režisérů a třeba Gavin O´Connor měl v plánu vystlat tenhle tým padouchů hledat Black Adama. Idris Elba byl původně obsazený jako Deadshot a měl nahradit Willa Smithe, místo toho však ztvární zabijáka Bloodsporta, protože Smith by se teoreticky mohl v budoucnosti vrátit. James Gunn si na plac přivedl spoustu dalších nováčků a údajně uvidíme víc než jeden tým a zdaleka ne všichni se dožijí závěrečných titulků. Ale příběh? O tom jsme toho zatím moc neslyšeli. 

Na záběrech z natáčení bylo vidět akci v jakési banánové republice a podle všeho nepůjde jen o nějaký krátký segment, po němž by se Sebevražedný oddíl měl stěhovat jinam. Producent Peter Safran potvrdil, že děj se bude odehrávat v zemičce Corto Maltese v latinské Americe, jejíž prezident a profesionální diktátor využívá laboratoř Jotunheim, který tu před lety postavili pro své experimenty nacisty. A posílá tam politické vězně, na nichž se pak ošklivě vyřádí jeho armáda šílených vědců. A dost pravděpodobně tam vzniká něco hodně nebezpečného. Když tedy James Gunn před několika měsíci tvrdil, že jeho The Suicide Squad bude podobné Tuctu špinavců, očividně si nevymýšlel. Teď ještě aby to byl dobrý film, výsledek bychom měli vidět v srpnu příští rok. 

---

Vytáhni v hospodě: Corto Maltese není jen název ostrova z The Suicide Squad, ale i italský dobrodružný komiks, jehož filmovou verzi chystal Christophe Gans a měli se v ní objevit Milla Jovovich nebo Mark Dacascos. Kvůli problémům s právy to však nevyšlo. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace