Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mads Mikkelsen a Armie Hammer v thrilleru ze Studené války


ikona
do_Od
Armie HammerKGBMads MikkelsenStudená válkaZápad
Mikkelsen a Hammer v thrilleru podle skutečných událostí. 

Ruku nahoru, kdo někdy viděl špatný film s Madsem Mikkelsenem. I kdyby se nakonec někdo přihlásil, vsadím se, že byste takových nenašli příliš – dánský herec má totiž na skvělé role zatraceně dobrý čuch a i z toho důvodu se pomalu začínám těšit na jeho novinku z období Studené války. Ono to totiž zní skvěle i bez něj.

V thrilleru The Billion Dollar Spy si Mikkelsen zahraje sovětského inženýra, jenž se nechá naverbovat americkým agentem CIA (Armie Hammer) Bradem Reidem. Snímek pak vypráví příběh založený na skutečných událostech o dvojici mužů, jejichž nečekané přátelství rozhodilo váhy moci mezi Východem a Západem. Reid zpočátku ignoroval rady svých nadřízených, kteří si mysleli, že je inženýr jasný KGB špion, později se ale ukázalo, že veškerá tajemství, která Američanům předal, byla skutečná.

Knihu sepsal Pulitzerem oceněný novinář David E. Hoffman, který vynaložil velké úsilí, aby celý příběh řádně zdokumentoval. Momentálně se pracuje na scénáři a snímek by se měl začít točit příští rok ve Východní Evropě. Produkuje Akiva Goldsman.

- - -

Vytáhni v hospodě: Hammer si taky zahraje snoubence o 17 let starší Jennifer Lopez v nové akční romantice Shotgun Wedding. Partnery si umí vybírat poctivě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace