Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Scarlett Johansson bude dokonalou ženou


ikona
Spooner
BrideScarlett JohanssonSebastián Lelio
Jedna z neobsazovanějších hereček současnosti si vybrala po Black Widow další ze spíše menších projektů.  

Scarlett Johansson se v posledních letech daří a zejména loni zaznamenala dost možná svůj nejsilnější herecký rok. Díky Avengers: Endgame si připsala komerční megahit a filmy Manželská historie a Králíček Jojo jí zase přinesly nominace na Oscara. Letos ji sice kvůli koronaviru v kinech neuvidíme a na její sólovku Black Widow si asi ještě nějaký čas počkáme. Hollywoodská hvězda však nezahálí a i nadále bude evidentně pokračovat v úspěšném střídání velkých a malých projektů. A její novinka bude patřit do toho druhého ranku.

Objeví se totiž ve sci-fi novince Bride, která bude moderním pojetím hororové klasiky Frankensteinova nevěsta. Hlavní hrdinka zde bude vytvořena k tomu, aby byla dokonalou ženou, a zejména manželkou, pro brilantního podnikatele. Ona se však vzepře svému tvůrci a je konfrontována se skutečným světem, který ji vidí jako monstrum. Zde se snaží najít svou skutečnou identitu, poznat samu sebe a sžít se svými speciálními schopnostmi. Režie se pak ujme nadaný Sebastián Lelio, jehož chilské drama Fantastická žena získalo Oscara za nejlepší zahraniční film. Zkrátka tvůrce, jenž evidentně umí a navíc skvěle pracuje s ženskými postavami. Na snímku pak bude spolupracovat Apple a nezávislá společnost A24, která si většinou blbé projekty nevybírá. Tohle zkrátka vypadá velmi nadějně a zdá se, že by Scarlett mohla nadále pokračovat ve své aktuální herecké formě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace