Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Asteroid, hvězdy a karanténa


ikona
Mr. Hlad
adam mckayanne hathawaychiwetel ejiofordoug limanjennifer lawrencejoaquin phoenixleonardo dicapriolockdownmeryl streepna obzorurobin wrightthe texas chainsaw massacre
Jak zachránit zemi před asteroidem a hereckými hvězdami? Která hororová ikona se vrací do akce? A co chce ukrást Anne Hathaway?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního a patnáctého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Staří spolužáci a kamarádi se v hořké komedii Večírek budou muset srovnat s tím, že život není jen o hezkých věcech. Joaquin Phoenix vyrazí v C´mon C´mon na road trip s malým synovcem. 

Don´t Look Up se potkají Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Jonah Hill a jeden hodně velký asteroid. Režisér Amélie z Montmartru bude ve sci-fi komedii BigBug řešit, co dělat, když do ulic vyjdou naštvaní androidi. 

V nové verzi hororové klasiky The Texas Chainsaw Massacre bude řádit Leatherface jako důchodce. Ale pár lidí určitě zvládne vykydlit. V dramatu James the Second se seznámíte s klukem, který není schopný cítit emoce. 

V romanticko-zlodějské komedii Lockdown se Anne Hathaway a Chiwetel Ejiofor pokusí vykrást obchoďák a zachránit svoje manželství. Robin Wright bude v dramatu Land utíkat do divočiny a od lidí. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace