Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí dvojku žraločího hitu MEG?


ikona
Spooner
Ben Wheatleyjason stathamlara croftmegtomb raider
Letní výplach o obřím žralokovi byl nečekaným hitem. Zopakuje nový režisér tento úspěch? 

Když před dvěma lety vtrhlo do kin béčko MEG: Monstrum z hlubin, v němž se drsňák Jason Statham postavil pravěkému obřímu žralokovi, asi nikdo nečekal, jak velký z toho bude v kinech hit. Zápletka jak z direct-to-dvd pekla s Lorenzo Lamasem totiž utržila přes 500 mega a prakticky čtyřnásobek svého rozpočtu. Jednalo se pak vlastně o celkem solidní letní výplach, který navíc díky kasovnímu úspěchu ukázal slušnou Stathamovu star power. Co si totiž budeme povídat, bez populárního britského plešouna by tržby byly asi sotva poloviční. Producenti proto nepřekvapivě chystají nášup. Za kameru už se ovšem tentokrát neposadí zkušený Jon Turteltaub, ale trochu nečekané jméno.

Režisérem dvojky MEG se totiž stává Brit Ben Wheatley. Ten má za sebou např. Seznam smrti, Křížovou palbu a naposledy také novou adaptaci Rebeky s Lily James, která dorazila na Netflix minulý týden. Režisér spíše menších filmů se tak přesouvá do blockbusterové ligy a k akčním trikovým filmům. Na scénáři opět pracuje Dean Georgaris s Jonem and Erichem Hoeberovými. Předběžně se samozřejmě počítá i s návratem Stathama, bez něhož by byla tato žraločí značka asi v háji. Wheatleyho jméno je pak malinko překvapením i kvůli tomu, že by měl aktuálně pracovat na dvojce Tomb Raidera s Alicií Vikander. Tenhle sequel měl původně dorazit do kin už na jaře příštího roku, je kolem něj už delší dobu až nečekané ticho a Wheatleyho příchod k MEG vyvolává pár otazníků. Stihne režisér nakonec oba projekty, nebo vyměnil videoherní legendu za žraloky?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace