Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí třetího Creeda?


ikona
Mr. Hlad
creedmichael b. jordanrockysylvester stallone
V ringu to bude ještě zajímavé 

Ve druhém Creedovi se s fandy rozloučil Sylvester Stallone, který tvrdil, že tohle bylo naposledy, co jsme na plátně viděli jeho slavného Rockyho. Jenže Sly je profík na velké loučení a ještě větší návraty a už pár měsíců se teoretizuje o dalších rockyovských příbězích. Jenže dál musí jet i Creed. Ačkoliv nás dvojka trošku zklamala a zůstala ve stínu prvního dílu, špatný film to rozhodně nebyl a Michaela Jordana v ringu rozhdoně uvidíme rádi znovu. Zatím netušíme kdy a netuší to nejspíš ani on, ale u MGM už začínají řešit, kdo by mohl třetího Creeda natočit a padlo docela zajímavé jméno. 

Producent Irwin Winkler totiž údajně předložil nabídku na režii samotnému Michaelu B. Jordanovi. Ten už podle všeho chvilku přemýšlí, že by to za kamerou zkusil, tak proč ne? Asi by byla docela dřina spojit režii, hlavní roli a fyzický trénink, na druhou stranu Jordan-režisér by měl alespoň jistotu, že Jordan-herec nebude na place dělat problémy. A vzhledem k tomu, že i samotný Stallone natočil Rockyho dvojku, trojku, čtyřku a pak i Rocky Balboa, je evidentní, že to všechno skloubit jde. Tak uvidíme, jak to dopadne. Jordan už párkrát ukázal, že má větší ambice než jen mlátit lidi v ringu před kamerou a vzhledem k tomu, že začíná být hodně činný jako producent, byla by režie dalším logickým krokem v jeho kariéře. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace