Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrci Johna Wicka budou likvidovat upíry


ikona
Mr. Hlad
chad stahelskiday shiftj.j. perryjamie foxxjohn wicknetflixproject power
Upíři dostanou pořádně po tlamě.  

Netflix se nás pokouší celkem pravidelně zásobovat více či méně dobrými akčňáky. Letos jsme z těch ambicióznějších viděli Vyproštění, Old Guard: Nesmrtelní nebo Projekt Power a všechny měly u diváků úspěch. Takže krom sequelů se do toho Netflix rozhodl šlápnout i u nových projektů. I když se staronovými a prověřenými hvězdami. 

Jamie Foxx si tak zahraje v netflixovském akčním hororu Day Shift. Ztvární tu chlapíka, který se živí čištěním bazénu a snaží se dělat všechno pro to, aby byla jeho osmiletá holčička šťastná. Jenže v noci odloží mop a vymění ho za brokovnici a vyráží do ulic dělat svou opravdovou práci. Zabíjet upíry. Zní to jako Blade? Ano. Vadí nám to? Ani v nejmenším, protože šance, že z toho vyleze hodně zajímavá akce, není vůbec malá. 

Day Shift totiž natáčí 87Eleven Entertainment company, společnost, které šéfuje režisér Johna Wicka Chad Stahelski. Ten si tentokrát čas na režii nenajde, ale za kamerou se postaví J.J. Perry, jeden z nejlepších kaskadérů a akčních choreografů současnosti. Šéfoval druhým štábům a točil akční sekvence u dvojky Neporazitelného, několika dílů Rychle a zběsile nebo Warriora s Tomem Hardym. Stahelski, Leitch a nedávno Sam Hargrave u Vyproštění ukázali, že kaskadéři za kamerou zvládají řemeslo minimálně slušně a akci pochopitelně vysoce nadprůměrně. Takže na tohle jsme docela zvědaví. 

---

Vytáhni v hospodě: J.J. Perry dělal i na jedničce a dvojce Johna Wicka. U prvního filmu byl kaskadér, u druhého už byl koordinátorem akčních scén. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace