Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jared Leto zpátky jako Joker v Snyderově Lize spravedlnosti


ikona
do_Od
DCEUJared LetoJokerLiga spravedlnostiZack Snyder
Vzpomínáte si, jak v Lize spravedlnosti řádil Joker? My taky ne. Teď však bude a zahraje si ho opět Jared Leto. 

Dnešní snyderovinku píše ten hodný redaktor a i ten už musí upřímně napsat: WTF? Touhle dobou už musí být všem jasné, že ať už měl původní střih Ligy spravedlnosti vypadat jakkoli, Snyder o jeho kompletnosti maličko kecal, protože krom post-produkce se HBO Max pláclo přes kapsu a zaplatilo taky přetáčky. A do těch byl teď obsazen zpátky taky oscarový Jared Leto, aby si zopáknul roli Jokera.

Příliš detailů pochopitelně nemáme, každopádně Leto by měl natáčet jen po boku Bena Afflecka (jo, toho Afflecka), takže se může jednat klidně o nějaký flashback, návštěvu vězení, nebo něco podobného. Rozhodně nepůjde o zásadní roli, přesto je ale vtipné, že se studio a lidé, jež by asi měli dohlížet na nějakou posloupnost a koherenci v těchto filmech (tak jako tomu je u Marvelu) na tohle totálně vykašlali a nechali tvůrce, včetně navrátivšího Snydera, dělat si de facto co chtějí. 

Na režisérský sestřih Ligy jsem se v minulosti celkem těšil. Po zjištění, že půjde o čtyřdílnou minisérii, kterou s největší pravděpodobností neuvidíme v kinech, už jsem ale jen lehce zvědavý. A nemůže za to ani tolik Snyder samotný, jako spíš postupný rozklad DCEU a obecná marnost studia jako taková. Kde je pokračování Supermana? Restart Lanterna? Proč už se dávno netočí nový Aquaman, když se má železo kout, dokud je žhavé? A co se to sakra děje s Flashem? Zkrátka jen kroutím hlavou a doufám, že aspoň ten Reevesův Batman bude stát za to. Každopádně premiéra Ligy na HBO Max a ve vybraných kinech (vložte Jokerův smích) někdy v příštím roce.

- - -

Vytáhni v hospodě: Když je řeč o Batmanovi. Nedávné fotky z natáčení odhalily, že na halloweenské party budou lidé ve filmu mít kostýmy Wonder Woman i Supermana. Druhé alternativní DCEU potvrzeno?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace