Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jedenácté Rychle a zběsile bude poslední. Kdo ho natočí?


ikona
do_Od
akční sériefilmJustin LinpremiéraRychle a zběsileUniversalVin Diesel
Universal oznámil, že jedenáctý film v sérii Rychle a zběsile bude tím posledním. Dvojdílné finále už má i režiséra. 

Universal v minulosti oznámil, že desáté Rychle a zběsile bude poslední. Z těchto plánů teď ale sešlo, a tak se testosteronová akční sága završí až v jedenáctém filmu. Nemůžu říct, že bych to nečekal, ani že bych z toho měl vzhledem k předchozímu filmu zrovna dvakrát velkou radost. Ale tak třeba se aspoň konečně dočkáme toho výletu do vesmíru, což?

Devítka měla dorazit do kin letos, koronavirus ji ale odsunul až na příští léto, takže si na snímek Justina Lina ještě pár měsíců počkáme. Každopádně je to právě Lin, který by měl následně natočit i dvojdílné finále, ve kterém se Vin Diesel a jeho „rodina“ s diváky nadobro rozloučí. Tedy alespoň do té doby, než některého z členů týmu uvidíme v dalším spin-offu či seriálu – studio si pochopitelně nenechá ujít příležitost dolovat značku tímto způsobem i nadále.

V posledních filmech se pochopitelně vrátí všichni přeživší hrdinové snad s výjimkou Dwayna Johnsona. Ten měl před nějakou dobu „kreativní neshody“ s Dieselem a od té doby se herci příliš nemusí. Vzhledem k účasti Helen Mirren, Charlize Theron, Johna Ceny nebo dalších se ale nebojíme, že by si tvůrci nesehnali adekvátní náhradu v podobě dalších velkých jmen.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace