Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Strážci vesmíru to znovu zkusí v kinech


ikona
Spooner
Jonathan Entwistlepower rangersstrážci vesmíru
Ani po nedávném kasovním failu to producenti s hrdinnými puberťáky nevzdávají. A chystá se hned několik projektů.  

Už v dětství, když jsme sledovali, jak se do sebe skládají neskutečně cheesy roboti vypadající jak hračky z vietnamské tržnice a zelený strážce při tom hrál na jakousi flétno-dýku (nebo co to sakra bylo), jsme tak nějak všichni věděli, že jsou Strážci vesmíru pěkná kravina. Ale stejně na ně většina z nás aspoň chvíli koukala a céčkové seriály s novými typy strážců vznikají kdesi v televizním zapomnění vlastně dodnes. Jedná se tedy o dosti zavedenou a úspěšnou značku. Když se však Hasbro pokusilo před pár lety rozjet filmovou sérii, moc dobře to nedopadlo. Power Rangers: Strážci vesmíru vydělali v kinech při stomilionovém rozpočtu jen zhruba 140 mega a byli solidním zklamáním. Jenže i když kravaťáci tuto sérii odpískali, nic jim evidentně nebrání v tom, zkusit to znova od nuly.

Hasbro a produkční společnost eOne, jež tak naplno převzala otěže od původního Paramountu, pak nechystají jen nový filmový pokus, ale rovnou i navazující televizní projekty, jež budou s celovečerními kousky propojeny. Ano, Power Rangers by se tak podle tohoto ambiciózního plánu měli dočkat menšího universa. Na jeho vznik pak bude dohlížet už dříve ohlášený Jonathan Entwistle, jenž měl původně zrežírovat pouze celovečerák, nyní dostal pod režijní i scenáristický dohled všechny projekty.

Entwistle je pak v poslední době sledovaným zbožím, jelikož má na svém kontě chválený seriál The End of the F***ing World či I Am Not Okay with This. U obou projektů pak ukázal, že cit pro teenagerská témata rozhodně má, takže by mu partička puberťáků se superschopnostmi a obřími roboty nemusela dělat problém. Otázkou zůstává, zda tak ambiciózní plány dávají vzhledem k nedávnému propadáku vůbec smysl. Nebo si myslíte, že má tahle značka z devadesátek šanci na větší úspěch?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace