Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nová studie odhalila, jaký horor děsí diváky nejvíc


ikona
do_Od
hororyInsidiousSinistersrdeční tepstudieV zajetí démonů
Vymítač ďábla? V zajetí démonů? Nebo snad Noční můra na Elm Street? Samá voda. 

Pokud jste jako já, tak se u hororů moc nebojíte. Vlastně je ani nevyhledáváte, a když už ano, tak jdete převážně po těch, které jsou do nějaké míry zkombinované ještě s něčím dalším. Za sebe bych tak mohl vyzdvihnout například Green Room, Uteč nebo třeba nedávného Neviditelného. Co se ovšem srdečního tepu týče, ani jeden z nich vám ho příliš vysoko nevyžene. Na to podle všeho existují totiž úplně jiné filmy.

Server broadbandchoices.co.uk nedávno uspořádal studii za účelem zjištění, který film vlastně diváky během sledování děsí nejvíc. Pořadatelé studie tak 50 lidem připoutali k tělu srdeční monitory a nechali je sledovat nějakých 120 hodin hororových filmů. Byly mezi nimi například filmy V zajetí démonů, Vetřelec, To, Paranormal Activity, Noční můra na Elm Street a další. A výsledek?

Studie si určila, že průměrný tlukot srdce činí 65 úderů za minutu. Následně tak porovnávala tuto hodnotu s hodnotou, které lidé v průměru dosahovali při sledování jednotlivých filmů, stejně jako s těmi největšími skoky způsobenými lekačkami. Největší průměrné hodnoty (86 úderů za minutu) pak naměřili u filmu Sinister (2012). Při lekačkách pak nejvyšší naměřená hodnota dosáhla 131 úderů za minutu.

Na druhém místě se umístil snímek Insidious (2010), který ovšem překonal nejvyšší naměřenou hodnotu při lekačce (133 úderů). Třetí se umístilo V zajetí démonů, čtvrté Děsivé dědictví a na pátém místě skončilo Paranormal Activity. A pokud vás zajímá poslední místo, tak tam skončil snímek Konkurs, před ním se umístilo Uteč a před ním Osvícení. Šílený Jack Nicholson holt lidi asi tolik neděsí. Kompletní data najdete pod tímto odkazem. V diskuzi mi pak můžete napsat, jak moc velká je tahle studie podle vás blbost.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace