Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

George Clooney chystá neobvyklé sportovní drama


ikona
Mr. Hlad
calico joegeorge clooneygrant heslovjohn grisham
Chce Clooney dalšího Oscara?  

George Clooneyho jsme už docela dlouho ve filmu neviděli. Není to ale proto, že by se flákal. Spíš se začal výrazněji zaměřovat na režii a když už režíruje, tak sebe. Jeho novinku The Midnight Sky uvidíme na Netflixu ještě letos a zahraje si v ní vědce, jenž se na zdecimované zemi pokouší zabránit přistání několika astronautů, kterým by se na Zemi, kde víceméně skončila civilizace, asi moc nelíbilo. Teď si ovšem vybral další projekt a tentokrát se obejde bez sci-fi prvků. Clooney by totiž měl režírovat adaptaci románu Johna Grishama Calico Joe

Grisham, autor právnických thrillerů jako Vyvolávač deště nebo Čas zabíjet, v něm překvapivě opustil soudní síně. Hlavním hrdinou bude baseballový chytač, který v roce 1973 dostal ránu míčem do hlavy. A to takovou, že skončil na třicet let v nemocnici. Teď se ale probudil a čeká ho úplně nový svět, na jaký možná není ani trochu připravený. Kdo napíše scénář, se zatím neví, na projektu však pracuje Clooney se svým stálým producentským parťákem Grantem Heslovem. Doufejme, že nám ti dva naservírují něco kvalitativně srovnatelného s Dobrou noc a hodně štěstí než třeba se Suburbicon: Temné předměstí. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace