Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mel Gibson v akční šílenosti?


ikona
Spooner
cole hauserMark Neveldinemel gibsonpanama
Mel Gibson se opět naplno zabydlel v akčních rolích. Jen si k tomu možná mohl najít lepšího režiséra.  

Mela Gibsona máme v redakci stále rádi (kdo by taky neměl, že?) a asi každého potěšilo, že se po hollywoodském vyhnanství před lety díky režijnímu kousku Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny vrátil naplno na scénu. Jenže jeho výběr rolí mi trošku dělá starosti. Ano, má za sebou sice drsné kriminální drama Na špatné straně, v posledních měsících jsme ho však mohli vidět také v direct-to-vod céčku Force of Nature a jeho nadcházející Fatman o drsném Santa Clausovi může skončit jak vtipnou jednohubkou, tak šíleně nudným bizárem. Snad aspoň ze řetězu utržena carnahanovka Boss Level bude menší sázkou na jistotu. Mel se zkrátka do velkých projektů nehrne a zabydlel se v menších, a někdy i dost riskantních, akčňácích. A touto cestou půjde i ve svém dalším projektu.

Novinka Panama bude vyprávět o bývalém mariňákovi, jenž je svým starým nadřízeným povolán na nebezpečnou misi. V utajení má totiž provést obchod s dosti nebezpečnými protihráči. A samozřejmě se něco zvrtne. Hlavní role by se měl ujmout zapadlý sympaťák Cole Hauser, který aktuálně řádí v seriálovém hitu Yellowstone a Mel Gibson by se měl ujmout právě vedlejší role jeho starého známého. Scénář, jenž vypadá na typické akční béčko, ovšem může skončit i velkou žánrovou šíleností. Panamu totiž zrežíruje Mark Neveldine, který má na kontě sice i po letech parádní adrenalinovou šílenost Zastav a nepřežiješ s Jasonem Stathamem, po druhém dílu, Gamerovi a druhém Ghost Riderovi šla však jeho kariéra slušně řečeno do háje. Šance, že Gibson zase vlezl do žánrového hnoje, je tak bohužel vysoká. Ale třeba si Neveldine vzpomene na své začátky a bude z toho aspoň trochu akční bizár.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace