Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #580 o Hellboyovi a Krotitelích duchů


ikona
Mr. Hlad
alfonso cuaronghost bustersguillermo del torohellboyin the mouth of madnessmarvelmcumulanromavíkendový výplach
Má Hellboy nejlepší zbraň na světě? Jakého camea v Mulan jste si možná nevšimli? A jak si postavit hasičskou stanici z Krotitelů duchů?  

Předlockdownový výplach

Stavba týdne
Teď jsme všichni víceméně zavření doma. A víceméně se nudíme. Pokud ale máte velkou zahradu, jste šikovní a máte vlastní dílnu (kdo z nás nemá, že jo?), tak se nějak zabavit můžete. Třeba tak, že si postavíte hasičskou stanici z Krotitelů duchů. Jako tuhle

Natáčení týdne
Při natáčení dramatu Roma si Alfonso Cuarón hodně užil. Tenhle hračička, který velmi nerad stříhá, se teď o natáčení jedné ze stěžejních scén trošku rozpovídal a je to docela zajímavé. Co uděláte, když potřebujete scénu z nemocnice a chcete, aby působila autenticky? Najmete místo herců doktory. A tak vůbec. 

Projekt týdne
Guillemo del Toro, režisér Tváře vody, Hellboye nebo Faunova labyrintu, je dnes v pozici filmaře, kterému odklepnou jakýkoliv projekt. Ale nebylo to tak vždycky a je to škoda, protože jeho In the Mouth of Madness podle H.P. Lovecrafta mohla být pecka. Proč to nevyšlo? 

Zbraň týdne
Hellboy je sice drsňák a jeho gigantická pěst dovede srovnat do latě démony, nemrtvé nácky i až příliš ambiciózní elfy, ale není nad to mít po ruce i nějakou střelnou zbraň. Ideálně takovou, která vypadá, že byste s ní sestřelili letadlo. Prostě Good Samaritan

Prachy týdne
Pár výplachů zpátky jsme tu měli video s falešnými novinami. Hrdinové si často čtou v tom samém plátku. Jenže to není jediná falešná věc na place, falešné jsou obvykle i peníze. Ono sehnat tisíce bankovek, které může parta zlodějů ukrást z banky, není zrovna sranda. Plus všichni víme, že tyhle věci se dost rychle ztrácejí, že jo? 

Camea týdne
Seriál Larry, kroť se běží s přestávkami už deset let a pořád to vypadá, že má dost fanoušků. Larry David si sem díky tomu mohl přizvat spoustu slavných kámošů. Kdo všechno se v deseti sezónách tohohle sitcomu objevil?“ 

Mulan týdne
Napsat něco hezkého o Mulan pro mě není úplně snadné. Paradoxně mě nejvíc baví to, že Disney se pokoušel lézt čínskému publiku do řitě tak strašným způsobem, že tvůrcům přeju, že je v Číně i tak vypískali. Na druhou stranu kecal bych, když bych tvrdil, že mě nepotěšilo tohle cameo

Herečka týdne
Ruby Rose nedávno natočila akční thriller Doorman, což od ní sice nebylo moc hezké, ale každý zkrátka občas šlápne vedle. Tahle nepřehlédnutelná dáma, u které pořád ještě nevíme, jestli má Hollywoodu co nabídnout, vám o sobě teď prozradí pár věcí. Respektive odpoví na to, co o ní lidé hledají na internetu. 

Záporáci týdne
V marvelovkách jsme viděli pár hodně zajímavých záporáků. Ale taky pár takových, kteří by se potřebovali vrátit na základku pro filmové lumpy, protože jejich plány byly přinejmenším velmi podivně vymyšlené, plné náhod, zbytečného rizika a celkově neodvedli zrovna dobrou práci. Posuďte sami. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, jestli máte od Davida Finchera raději detektivku Sedm, nebo jeho Klub rváčů. Naprosto s přehledem vyhrála Sedmička. 

Dnes se podíváme na Sachu Barona Cohena. Brzy dorazí druhý Borat a nás by zajímalo, které Cohenovi alter ego máte nejraději. Jména pište do předmětu, do textu důvody. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace