Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reynolds a Bullock budou hledat ztracené město


ikona
Spooner
ryan reynoldssandra bullockthe lost city od d
Herecká stálice a oblíbený hláškař se po romantickém Návrhu možná opět sejdou před kamerou.  

Kdybyste chtěli sehnat ideální filmovou dvojici, která vám skoro zaručeně přitáhne diváky do kina, zdá se být Ryan Reynolds a Sandra Bullock tou správnou volbou. Hvězda Deadpoola se stále veze na slávě svých ukecaných rolí a nachází se na vrcholu popularity. Sandra Bullock je pak už veteránou, jež i díky úspěšné netflixárně Bird Box ukázala, že její jméno pořád táhne. Že jim to spolu před kamerou klape, jsme se pak mohli přesvědčit už před 11 lety v romantickém Návrhu, z něhož se vyklubal solidní hit. A jelikož se z nich stali i kámoši, sejdou se ve filmu znovu, tentokrát ve velké dobrodružné podívané.

Měli by si spolu zahrát v novince The Lost City of D, která by asi chtěla tak trochu být novou Honbou za diamantem od Roberta Zemeckise. Sandra Bullock si zde totiž zahraje úspěšnou spisovatelku, která zjistí, že fiktivní bájné město, o němž psala ve svých knihách, je skutečné. Společně s hercem, jenž hraje jejího knižního hrdinu ve filmech, se proto vydá město hledat. Snímek by pak měl být romantickou dobrodužnou komedií s prvky staré školy, což se čte docela hezky. Otazníkem však možná bude dvojice režisérů. Bratři Aaron a Adam Neeovi totiž za sebou mají jen malý indie kousek Band of Robbers a s velkými projekty a hvězdami tedy zkušenosti nemají. Reynoldsova účast pak také zatím není stoprocentně jistá. Herecká hvězda se sice okolo projektu aktivně pohybuje a producenti ho chtějí za každou cenu, kvůli jeho nabitému diáři by to ovšem údajně mohl být trochu problém. Snad to tedy nakonec klapne, protože velká dobrodružná romanťárna ve stylu klasických kousků by se v kinech docela hodila.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace