Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Filmy v síti #6 s dvojitou porcí filmových tipů


ikona
imf
aerovodamazonboratchicagský tribunáldisney+fantomasfilmy v sítihbo gokokosy na sněhunetflixnoc hrůzy
To nejzásadnější ze světa streamovacích služeb  

Máme tu další Filmy v síti a vzhledem k tomu, že teď není jiný způsob jak koukat na filmy, než že u toho sedí člověk doma, rozhodli jsme se udělat je malinko větší. A máme pro vás dvojnásobnou porci tipů na filmy a seriály, které najdete na Netflixu, Amazonu, Aerovodu i jinde. A vybere si snad opravdu každý. Doporučíme vám westernovou klasiku Silverado, upírárnu Noc hrůzy, připomeneme legendárního Fantomase nebo Kokosy na sněhu spoustu dalších pecek. 

Je toho fakt hodně, samozřejmě vám řekneme i to, na jaké filmy se můžete těšit na streamovacích službách v příštích dnech a ten konec října je fakt docela narvaný. Bude na co koukat, nebojte se. Krom druhého Borata dorazí spousta dalších zajímavých kousků a my vás zkusíme nalákat na Rebeccu nebo potenciální oscarovku Chicagský tribunál. Takže si nás jako vždy můžete naladit na Youtube a audioverze najdete na SpotifyPodbean a iTunes. A když nás budete chtít podpořit, můžete to udělat přes Patreon

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace