Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Pixarovka Duše


ikona
do_Od
DisneyDušePixarprvní reakceVánoce
Nová pixarovka Duše diváky chytne za srdíčko a pořádně dojme. 

Disney se lehce přeorganizovalo a výsledkem je, že v budoucnu se Myšák hodlá ještě více soustředit na svoji streamovací službu. Nikoho tak vlastně dvakrát nemrzí, že nová pixarovka Duše, která měla za pár týdnů přiletět do kin, místo toho dorazí na Vánoce na Disney+.

Pokud jste si ale náhodou mysleli, že je to dáno tím, že film není tak dobrý, tvůrci do něj nedali srdíčko, Pixar je mrtvý, a po premiéře na film všichni rychle zapomenou – pak vás musím zklamat, podle prvních reakcí je totiž Duše jeden z nejlepších filmů, které kdy studio vyprodukovalo, a dojímat bude jak děti, tak především dospělé.

Server Hollywood Reporter k filmu napsal, že je napřed před svou dobou, má zajímavý příběh, komplexní emocionální strukturu i vynikající technickou stránku. Jako by se Pixar vrátil na vrchol. IndieWire pak snímek popisuje jako „hluboký existenciální pohled na splnění snů a emoční odpojení“. Empire pak animák chválí za mixování žánrů, stejně jako za kombinaci komedie, sentimentality a velkých nápadů. Zkrátka se ale nedrží ani server The Wrap – ten snímek označil za dost možná nejambicióznější dílo studia Pixar vůbec. Přidal ale malou kritiku, a to že je někdy možná až příliš komplexní. Stále se totiž jedná o animák, jenž by měl cílit především na rodiny s dětmi.

Kolem a kolem zkrátka velká chvála a pokud jste viděli některý z trailerů, nejspíš sami uznáte, že už samotný námět vykazoval obří potenciál. Letos o Vánocích tak proti sobě budou soupeřit chválený rodinný animák se šancí na Oscara, Cesta do Ameriky 2 na Amazonu a cokoliv, co tam nakonec nasadí Netflix (tipoval bych Clooneyho). To bych asi na začátku roku nečekal.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace