Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Furiosa oficiálně představuje herecké hvězdy


ikona
Mr. Hlad
anya taylor-joychris hemsworthfuriosafury roadgeorge millermad maxYahya Abdul-Mateen II
George Miller nemá problém nalákat známé tváře 

Nebudu tu opakovat, že Šílený Max: Zběsilá cesta je jeden z nejlepších filmů jednadvacátého století. Nekompromisní vize temné budoucnosti s dech beroucími akčními scénami získala šest Oscarů a kultovní status, jenže se sequely, o kterých se mluvilo, to nedopadlo úplně dobře. Režisér George Miller se totiž trošku rozhádal se studiem a než se věci urovnaly, uběhlo pár let. Jenže teď už je všechno asi v pohodě, protože po drbech a neověřených informacích tu máme nějaké oficiální. A zní dobře. Miller se skutečně chystá začít točit Furiosu, v níž se dozvíme víc o mládí postavy, kterou si ve Zběsilé cestě zahrála Charlize Theron. A všechny ty nepotvrzené informace o castingu jsou pravdivé. 

Oficiálně víme, že hlavní roli si zahraje hodně šikovná Anya Taylor-Joy, kterou jste naposledy mohli vidět v Nových mutantech a má za sebou i Rozpolceného, Skleněného nebo Emmu. O té se mluvilo už docela dlouho. Nedávno se však začalo skloňovat i jméno Chrise Hemswortha a naštěstí můžeme počítat i s ním. Ten si má zahrát postavu s kouzelným jménem Dementus a má jít o krasavce, jehož obličej hyzdí jizva spojená kovovými plíšky. Jestli bude hodný nebo zlý (s tím jménem bychom vsadili na to druhé), to nevíme. No a pak tu je třetí do party, ale o tom, koho ztvární hvězda Aquamana, seriálových Watchmenů nebo čtyři Matrixu Yahya Abdul-Mateen II, nevíme vůbec nic. Hrát umí, takže jsme zvědaví. 

---

Vytáhni v hospodě: K Mad Maxovi se vrací nejen George Miller, ale i Nick Lathouris, který Zběsilou cestu napsal. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace