Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sherlock Holmes se dočká vlastního universa


ikona
Spooner
dexter fletcherguy ritchiejude lawRobert Downey Jr.Sherlock holmes 3
Robert Downey Jr. si chce po konci v MCU vytvořit další velkou sérii.  

První i druhý díl Sherlocka Holmese od Guye Ritchieho sice vydělaly v kinech shodně přes půl miliardy, jeden čas tu ale skoro vypadalo, že se té trojky snad vůbec nedočkáme. Pořád se o ní mluvilo, ale Downey řádil v MCU a Ritchie s Judem Lawem se věnovali svým projektům. A nyní se očekávaného sequelu, vlastně po deseti letech od Hry stínů, už s jistotou dočkáme. Jen místo britského režijního esa se za kameru postaví jeho neméně šikovný ostrovní parťák Dexter Fletcher, režisér Rocketmana a „dodělávač“ Bohemian Rhapsody. Výsledku bychom se pak měli s trochou štěstí dočkat příští rok. Začíná to ale vypadat, že ani tentokrát se do světa detektiva z Baker Street nepodíváme naposledy.

Ve hře přitom není další sequel, ale rovnou celé universum případných filmů či seriálů. Aspoň takové plány má s touto značkou Robert Downey Jr. se manželkou, protřelou producentkou Susan. Manželský pár si zkrátka všiml, že na současném trhu plném filmových vesmírů ještě chybí nějaký detektivní „mystery-verse“ a myslí si, že právě příběhy Arthura Conana Doylea jsou pro něco podobného tím pravým materiálem. Právě třetí díl Sherlocka bude pro universum onou startovací čárou a měl by obsahovat nové postavy či elementy, jež pak budou více rozvíjeny nejen ve filmových, ale dost možná i seriálových spin-offech na HBO Max. Downey by zde pak rád využil své zkušenosti, jež nasbíral za svou dekádu v MCU. Zní to každopádně dost všelijak a klidně to může dopadnout jako hororové Dark Universe od Universalu, které hned po Mumii s Tomem Cruisem shořelo jako papír. Necháme se ale překvapit, jaké trumfy si nechává bývalý Iron Man se svou ženou v záloze. Co myslíte, zaslouží si zrovna tato značka svůj vlastní filmový vesmír? 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace