Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gal Gadot a režisérka Wonder Woman oživí Kleopatru


ikona
Spooner
gal gadotkleopatrapatty jenkinswonder woman
Gal Gadot a režisérka Patty Jenkins si evidentně rozumí. A proto spolu chystají velmi ambiciózní kousek.  

O komiksové Wonder Woman si můžete myslet, co chcete. Nikdo ale nemůže popřít, že se jednalo pro Warnery a DC o obří hit, který nám představil hrdinku, jež z plátna asi jen tak nezmizí. A někteří možná stále doufají, že se letos přeci jen dočkáme druhého dílu. Hrdinná Amazonka nicméně udělala z Gal Gadot solidní hereckou hvězdu a Patty Jenkins se díky úspěchu přesunula z malých dramat do první režijní ligy. A jelikož si holky evidentně rozumí a spolupráce jim svědčí, sejdou se i u dalšího projektu. I tentokrát si berou na paškál další silnou ženskou osobnost.

Ano, Jenkins natočí novou verzi Kleopatry, v níž si legendární vládkyni Egypta zahraje právě Gal Gadot. Detaily filmu zatím nechávají tvůrci pod pokličkou a můžeme tedy spekulovat, zda se dočkáme i jejích vztahů s Caesarem a Markem Antoniem, i když se to dá samozřejmě předpokládat. Scénář si pak bere na starosti Laeta Kalogridis, která má na kontě Prokletý ostrov či Alexandra Velikého. O novinku byla mezi studii celkem solidní bitka a usiloval o ni Netflix, Warneři, Universal i Apple. Nakonec ale skončil v rukou Paramountu. Patty Jenkins by se tedy mohl vrátit více ke svým dramatickým kořenům a dokážu si představit, že jí může tato látka celkem sednout. Jen se obávám, zda Gadot kromě krásné tvářičky disponuje pro slavnou roli i těmi správnými hereckými kvalitami. Nyní však bude mít tu nejlepší možnost mi tyto obavy vyvrátit.

--- 

Vytáhni v hospodě: Snahy o filmovou Kleopatru jsou v Hollywoodu takřka pravidelně. Před takřka deseti lety se mluvilo např. o verzi Davida Finchera s Angelinou Jolie v hlavní roli. Tento projekt ovšem nakonec skončil u ledu.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace