Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #579 o Arniem, Slyovi a Indym


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerdavid attenboroughdavid fincherindiana jonesjim parsonsmortal kombatpredatorrambosylvester stallonevíkendový výplach
Chtěli byste si radši zahrát za Arnolda, nebo za Slye? Jak vypadala atrakce inspirovaná Indym? A co mají společného Adam Sandler a David Attenborough?  

Totálně podzimní výplach

Kariéra týdne
Jim Parsons se samozřejmě proslavil seriálem Teorie velkého třesku a nejspíš i on sám tuší, že výraznější roli než magora Sheldona už nikdy v životě mít nebude. Ale rád by vám připomněl, že se objevil i v jiných filmech a seriálech. A že pár jich i chystá. 

Arnold týdne
Byla to jen otázka času. Hra Predator: Hunting Grounds, ve které můžete být součástí týmu lidských drsňáků a utíkat před lovcem z vesmíru, nebo naopak jako Predátor tyhle drsňáky lovit, sice nevypadá bůhvíjak, ale teď má Arnolda. Takže je minimálně o kousek lepší. 

Sly týdne
Když se řekne Arnold, musí se říct Sly. Mlátička Mortal Kombat ráda využívá drsňáky i z jiných her nebo jiných médií. Objevili se tu Vetřelec, Predátor, Freddy Krueger i Terminátor. No a teď přišla řada na Ramba. S tím kulometem tam nadělá asi pěkný bordel. 

Zranění týdne
Občas je potřeba improvizovat. Třeba v situaci, kdy vám se vám na place Uprchlíka zraní Harrison Ford a musí pár týdnů kulhat. Co s tím? Jednoduše ho necháte, aby se zranil jakože i před kamerou, když utíká před řítícím se vlakem a pak může kulhat do konce filmu. A to není jediný případ. Tady najdete čtrnáct případů, kdy se filmové hvězdy zranily tak, že bylo potřeba jejich zranění propašovat do scénáře i do filmu

Triky týdne
Triky stárnou strašně rychle. Poctivé miniatury a podobně možná ne, ale to, co vyleze z počítačů, nemá dlouhou dobu trvanlivosti. Parta z Corridor Crew se ale rozhodla s tím něco udělat a během jednoho jediného dne se pokusila co nejlépe upravit triky z původního Trona. Jak se jim to povedlo, posuďte sami. 

Zvuky týdne
Sound design. Co si pod tím představíte? Nebudeme se přeceňovat, že ne? Asi stejný prd jako já. Naštěstí je tu tohle video, které vám představí tuhle filmovou disciplínu, díky které víme, že prudce brzdící auto zní cool a poznáme Indyho bič i poslepu. 

Humus týdne
Já teda nevím kolik lidí v životě toužilo po tom, že si doma vyrobí ten zelený humus z Krotitelů duchů. Já osobně se bez toho obejdu asi celkem bez problémů, ale pokud vy ne, tak tady zjistíte, jak na to. 

Dokument týdne
Dokument Davida Attenborougha Zázračná planeta je klasika. A i proto si ji Kevin James s Adamem Sandlerem vybrali, aby si z ní dělali srandu. A vlastně to v některých momentech vypadá docela epicky. A líp než Hubieho Halloween. 

Indy týdne
Indiana Jones se vrátí, ale je otázka, kdy to bude. Další film kutí James Mangold, Harrison Ford v něm prý bude, ale vzhledem k jeho věku by si v Hollywoodu měli pospíšit. Ale pokud se nemůžete dočkat, mrkněte se alespoň na tuhle kaskadérskou show z Disneyho Hollywood Studios, která vznikla na konci osmdesátých let. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali na nejlepšího spider-manovského záporáka napříč filmy. A vyhrál naprosto s přehledem Oto Octavius alias Doctor Octopus. Dalo se to čekat. 

Dnes se podíváme na Davida Finchera. Ten vypustil do světa trailer na svůj nejnovější film Mank, nás však zajímá, jaký z jeho nejslavnějších a asi nejdůležitějších kousků máte raději. Vítězí u vás detektivka Sedm, nebo kultovní Klub rváčů? Název filmu pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace