Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Souboj bohyň...


ikona
Cival
eric banajustin chadwicknatalie portmanpeter morganscarlett johansson
 

Modlili jsme se aby k tomu nikdy nedošlo. Nakonec však marně. Všechna naděje je ztracena a prakticky nic už nemůže zabránit hromadnému kolapsu hormonálních soustav, v jehož důsledku se Zeměkoule vychýlí ze své osy a brzy opustí i oběžnou dráhu okolo Slunce. Následky vám nemusím vysvětlovat. Kdo za to může? Ani asteroid, ani zastavené zemské jádro, ani freony či výfukové plyny. To si jen nějací naivkové z Columbia Pictures dovolili slepit dvě sexbomby do souboje o jedno mužské srdce (a přidružené orgány). Bláhově se totiž domnívají, že trumfování Scarlett Johansson s Natalií Portman nenaruší rovnováhu ekosystému. Asi špatně studovali své podklady, protože následující „úryvky“ z castingového materiálu naznačují, že by obdivovatelům těchhle dvou krasotinek bylo horko i v asexuálním žánru historického dramatu...

A co čert nechce, právě v něm se jako sestry Boleynovy budou obě dámy drát přes sebe. Mary a Anne si pohříchu hýčkají stejný sen – vetřít se do přízně krále Jindřicha VIII (představte si za tím, co chcete, a přidejte pěknou a veřejnou S/M tečku pod vedením popravčího). Netřeba dodávat, že Erica „Hulka“ Banu čeká v kůži prostopášného anglického monarchy cosi na způsob středověké Sophiiny volby. Křupavě obsazení využije výhradně televizní režisér Justin Chadwick ke svému náletu na stříbrná plátna, přičemž něco podobného čeká i Petera Morgana, jeho scenáristu, specializujícího se (soudě z IMDb) na dějepisné látky pro malou obrazovku ve vašem obýváku. Adaptace knihy The Other Boleyn Girl by měla být připravena už pro příští rok. Teď už snad jen doufejme, že nepůjde o další kostýmní záležitost, která nepozorovaně prohučí kiny (viz Most osudu nebo Libertin), i že se nám Scarlett do té doby neokouká. Přeci jen jí uvidíme už za čtrnáct dní v oddychovce Vějíř Lady Windermerové, za níž budou relativně rychle následovat komedie Sólokapr, De Palmův neodkrytý thriller Black Dahlia a Nolanovo očekávané The Prestige.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace