Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Resident Evil loví herce. A chce být věrný hře!


ikona
Mr. Hlad
kaya scodelariomilla jovovichpaul w.s. andersonracoon cityresident evilrestart
Budou hráči tentokrát spokojenější?  

Filmový Resident Evil je důkaz, že adaptace počítačových her můžou v kinech uspět. I když nejsou moc dobré. A nemají se hrou skoro nic společného. A i když nejsou moc dobré (jo, vím, že už jsem tuhle větu jednou napsal, ale tady to musím říct dvakrát). Paul W. S. Anderson sérii nastartoval, pak od ní na dva díly utekl, jen aby se k ní vrátil a dokončil ji čtyřkou, pětkou a šestkou. A my jsme byli tak nějak rádi, že ji ukončil. Ona fakt za moc nestála, ovšem díky nízkým rozpočtům a hlavně mimoamerickým trhům vydělávala solidní prachy. 

Teď jsme ale znovu na začátku a rovnou dvakrát. Zatímco Netflix chystá vlastní seriálovou verzi, společnost Constantin Films, která dělala na filmové sérii, plánuje regulérní restart. A tentokrát to vypadá, že by chtěla být (alespoň chvilku) věrná herní předloze. Minimálně podle toho, že v prvním díle se objeví postavy, které z her známe. A nebude tam Alice. Děj se má odehrávat v roce 1998 v Racoon City během noci, kdy se v ulicích objevila nemrtvá monstra. A má podle všeho vycházet z druhé hry a odtud si vezme i hlavní hrdiny. 

Hodně šikovná Kaya Scodelario z pětky Pirátů z Karibiku a aligátoří Kořisti si zahraje Claire Redfield, která ve hře přijíždí do Racoon City najít svého bráchu Chrise, toho by měl ztvárnit Robbie Amell z hororové komedie Babysitter. Druhým herním hrdinou byl Leon S. Kennedy, mladý polda, jehož má hrát Avan Jogia. Dál uvidíme Hannah John-Kamen z druhého Ant-Mana jako Jill Valentine, Tom Hopper ze seriálového Pod černou vlajkou by měl být záporák Albert Wesker a Neal McDonaugh z Kapitána Americy a spousty béček bude William Birkin, jenž ve hře pomáhal s vývojem viru a nedopadlo to s ním moc dobře. 

Spoustu těhle postav známe z filmů, tentokrát však snad Constantin Films opravdu budou věrnější hře a Kennedy, Valentine a sourozenci Redfieldovi by mohli mít blíž ke svým předlohám. Scénář momentálně píše tvůrce žraločího hororu 47 metrů Johnannes Roberts, který by měl i režírovat. A slibuje, že to tentokrát dostaneme regulérní horor ve stylu prvních dvou her, žádné akční béčko. Kdy uvidíme výsledek, zatím nikdo neví. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (6)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace