Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Clint Eastwood s herectvím ještě nekončí!


ikona
Mr. Hlad
clint eastwoodcry machogran torinonick schenkrichard nashthe mule
Hollywoodská legenda se do důchodu nechystá.  

Vzpomínáte si, jak po Gran Torino Clint Eastwood chodil a tvrdil, že už se hodlá věnovat jen režii a s hraním jednou pro vždy seknul? Tak kecal. A my jsme za to rádi. Sportovní drama Zpátky ve hře sice nebyla žádná sláva a Eastwood se v něm objevil hlavně kvůli svému režírujícímu kamarádovi Robertu Lorenzovi, ale předloňský Pašerák ukázal, že představitel Drsného Harryho a hvězda Dollarové trilogie zvládne i skoro v devadesáti utáhnout hlavní roli. 

Teď už Eastwoodovi devadesát je, ale to hraní mu evidentně chybí. U Warnerů teď dostal zelenou jeho projekt Cry Macho a Clint už údajně objíždí lokace a hledá nejlepší místa na natáčení. Děj se má odehrávat v roce 1978 a hlavním hrdinou bude bývalá hvězda rodea, která vezme kšeft od svého starého šéfa. Má odjet na mexický venkov, najít tam jeho syna, jehož unesla jeho alkoholická matka, a vrátit se s ním do Texasu. Čeká je hodně dlouhá cesta, během niž začne mít stárnoucí kovboj pocit, že tu jde o něco víc. A zatímco záchrana kluka by pro něj mohla znamenat vykoupení, on sám by mu mohl ukázat, jak to na světě ve skutečnosti chodí a co to znamená být dobrý chlap. 

Knižní předlohu napsal Richard Nash, který teď pracuje i na scénáři, na němž spolu s ním dělá Nick Schenk, jenž pro Eastwooda napsal Pašeráka i Gran Torino. Zatím není jasné, kdy film dorazí do kin ani kdy se začne točit, ale vzhledem k tomu, jak rychle dovede Eastwood pracovat, můžeme asi očekávat premiéru už příští rok. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace