Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #578 Bondovi a Mandalorianovi


ikona
Mr. Hlad
cyberpunk 2077ghiblijack nicholsonjames bondkeanu reevesmandalorianshiningspider-mantronvíkendový výplach
Jak zní nový song pro Jamese Bonda? Jak se vyráběla loď pro Mandaloriana? A co dělá Keanu Reeves?  

Řádný výplach

Kostýmy týdne
Když se řekne kostým, asi si většina z nás představí prostě nějaké oblečení. Více či méně realistické, ale prostě hadry. Jenomže někdy je potřeba udělat kostým, který by upravil nikoliv šatník, ale v podstatě celé tělo herců. A udělal z nich nařachance, tlusťochy nebo nějaký solidní bizárek. A takhle se to všechno vyrábí

Keanu Reeves týdne
V listopadu snad už opravdu vyjde očekávaní herní pecka Cyberpunk 2077 a už i u nás jsme o ní párkrát psali. I kvůli tomu, že v ní bude Keanu Reeves, který teď vydání tohohle sci-fi RPG připomíná pro jistotu ještě jednou. 

Klip týdne
Taky jste se taky těšili na Jamese Bonda? Tak máte utrum. Přitom když už vyšel oficiální klip od Billie Eilish, člověk si tak nějak myslel, že je sichr, že agent 007 dorazí na podzim. No, tak teď budeme až do jara protáčet alespoň ten klip. 

Obrázky týdne
Animáky studia Ghibli jsou boží. Zvedá se vítr, Ponyo z útesu nad mořem, Cesta do fantazie… teď se tihle japonští mágové rozhodli pověsti na internet čtyři stovky obrázků ze svých filmů a ve vysokém rozlišení a Toshio Suzuku, spoluzakladatel studia, řekl, že jsou volně k užití. Jen apeluje na selský rozum, takže asi nezačněte hned tisknout trička nebo tak…

Vesmírná loď týdne
Razor Crest není tak slavná loď jako třeba Millenium Falcon, ale to neznamená, že se jí na place Mandaloriana nedostalo řádné péče. A tvůrci k tomu přistoupili hodně oldschoolově. 

Triky týdne
Tron byl v osmdesátých letech triková revoluce. Tron: Legacy 3D jí chtěl být taky. A možná i byl a pořád se tak trošku mluví i o dalším díle, ale jak se na tuhle sci-fi z útrob počítače a na její pokračování koukají lidi, kteří trikům fakt rozumí? 

Sekyra týdne
Pořídit si kopii světelného meče, sochu Batmana nebo supermanovský kostým, to není žádný problém. Ale kdybyste chtěli opravdový originál něčeho, co se zapsalo do filmové historie, taková sekyra Jacka Nicholsona z Osvícení by mohla být docela zajímavá, ne? 

Záběr týdne
Úvodní kamerová jízda v gangsterce Martina Scorseseho Mafiáni je jedna z nejúžasnějších věcí, jaké jsme kdy ve filmu mohli vidět. Příchod Raye Liotty do klubu natočený na jeden záběr bere dech dodnes. A teď se o něm dozvíte něco víc z úst toho nejpovolanějšího, Larry McConkey totiž tuhle scénu točil. 

Profík týdne
Už jsme tu měli videa, ve kterých se k realističnosti a působivosti scén vyjadřovali odstřelovači, gangsteři i astronauti. Ale Shifu Yanzi je přeci jen trošku výjimečný. Už třicet let studuje bojová umění v chrámu Shaolin, takže o tom asi něco ví. A podívá se na akční scény z Matrixu, Police Story, dvojky Ip Mana a dalších pecek. 

Duel týdne
V minulém výplachu se vás do_od ptal, kterého představitele Sherlocka Holmese máte vůbec nejraději. Naprosto s přehledem vyhrál Benedict Cumberbatch, ale hned za ním se možná trošku nečekaně umístil klasik Jeremy Brett. 

Teď se podíváme na Spider-Mana. Jamie Foxx oznámil, že se v dalším Spideym vrátí jako Electro a je dost možné, že dorazí i další starší záporáci. Nás by tedy zajímalo, který spider-manovský záporák z jeho hraných celovečerních sólovek je podle vás nejlepší. Jména přiště do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (25)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace