Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí záporák Electro


ikona
Spooner
disneyelectrojamie foxxmarvelsonyspider-mantom holland
Spidey s tváří Toma Hollanda možná přivítá zpátky doslova šokujícího záporáka, jehož jsme ani znovu vidět nepotřebovali.  

Lidé v Sony už by si měli na pitomé nápady v případě Spider-Manových sérií nechat udělat patent. Kevin Feige a jeho MCU sice dokázal světu parádně prodat nového pavoučího muže s tváří sympaťáka Toma Hollanda a znovu tím tuto značku pomohl nakoupnout, kravaťáci ze Sony v ní ale dělají zase tak podivná rozhodnutí, že to opravdu hlava nebere. Nejen, že plánují naplno rozjet své pavoučí universum plné Spider-Manových vedlejších postav, které ovšem po Morbiovi a druhém Venomovi klidně může vzít za své, ale navíc k pobouření všech fandů málem mladého Petera Parkera odstřihli od MCU. Disney a Sony se sice nakonec domluvili na pokračující spolupráci a setrvání oblíbeného superhrdiny ve světě Avengers, Sony jakoby se však tuto smlouvu snažilo Feigemu a spol. co nejvíce znepříjemnit.

Záporákem v chystaném třetím Spider-Manovi, jehož bychom se měli dočkat v listopadu 2021, by se totiž měl stát Electro s tváří Jamieho Foxxe. Ano, ten Electro ze série The Amazing Spider-Man s Andrew Garfieldem a druhého filmu, který značku na pár let zabil. A zároveň byl pro mě asi nejsměšnějším záporákem ze všech filmů (Rhina Paula Giamattiho objevujícího se asi na dvě minuty moc nepočítám). Což je obsazení, jež na první, ale i na jakýkoliv další, pohled vůbec nedává smysl. A nikdo mi nevymluví, že tohle vymysleli v Sony a chudák Feige teď může jen smutně koukat.

Ano, nový Spider-Man si už sice stihl vypůjčit J. Jonaha Jamesona s tváří J. K. Simmonse. V tomto případě to ovšem každý bral jako milé fanouškovské pomkrnutí. V případě záporáka ze zcela jiné pavoučí série to však opravdu nedává smysl. Tedy pokud se na nás nechystá po vzoru chystaného Flashe a animáku Spider-Man: Paralelní světy cestování různými universy. Což by ovšem byla zápletka, která je fajn do druhého Doctora Strange, k dobrodružství Petera Parkera a jeho dosud nastavenému stylu se mi ovšem tento přístup příliš nehodí. Casting stále není oficiální a studio pořád může přijít s prohlášením, jež bude dávat aspoň trochu smysl. Zatím to ale zní jako klasický bordel od Sony, z něhož hrozí fanouškům pořádný bolehlav.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace