Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na klasiku Sedm


ikona
Mr. Hlad
brad pittdavid finchergwyneth paltrowkino aeromorgan freemanpopkulturní milníkysedmseven
Přijďte na kultovní krimi thriller 

Asi nikdo netuší, jak dlouho budou v současné situaci fungovat kina. My to tedy nevíme určitě, takže moc do budoucnosti v tomhle směru plánovat nechceme. Ale na pár dní dopředu si ještě troufneme. V rámci 29. Popkulturních milníků podle MovieZone si tedy v kině Aero pustíme pecku, jaká si zaslouží velké plátno, nadšený potlesk znalců a nevěřící výrazy všech, kteří mají to štěstí, že ji uvidí vůbec poprvé a dost pravděpodobně jim to pořádně zamotá hlavu. Pustíme si totiž kultovní temnou krimi Sedm

Legendární thriller Davida Finchera, v němž Brad Pitt a Morgan Freeman pátrají po brutálním sériovém vrahovi ve městě, které by mohlo fungovat jako reklama na depresi a beznaděj, se objevuje na předních místech žánrových žebříčků. A vy si budete moci ověřit, že právem, protože tohle je fakt pecka a nezestárla ani o den a je stejně fascinující, strhující a děsivá jako před pětadvaceti lety. Jo, Sedm letos slaví čtvrtstoletí, takže byste u toho měli být. Promítáme jako vždy v pražském kině Aero a to v pondělí 5. října ve 20:30 a lístky můžete kupovat tady. Těšíme se na vás. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace