Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soderbergh se znovu vydá loupit. Koho si do svého nového filmu sehnal?


ikona
do_Od
Dannyho parťácifilmheistrežisérSteven Soderbergh
Soderberghův chystaný heist nabírá zajímavé obsazení. 

Když Steven Soderbergh chce, umí natočit vynikající film. Traffic, Erin Brockovich, Dannyho parťáci, Vedlejší účinky i Loganovi parťáci jsou všechno nadprůměrné počiny, které ale filmař bohužel příliš často prokládá buď vyloženými experimenty (celá jeho tvorba na Quibi), nebo méně atraktivními náměty. Co se však žánru heist filmů týče, tam zkrátka patří mezi jistoty. A právě proto mi dělá radost jeho další film.

Snímek No Sudden Move totiž bude vyprávět o partě menších zlodějů, kteří dostanou za úkol ukrást obyčejný dokument. Jenže akce se pokazí a oni se rázem musí rychle ukrýt, protože jim někdo vyrazí po krku. Ještě před karanténou nesl film název Kill Switch, nyní se tedy přejmenoval a taky musel bohužel vystřídat obsazení. Původně si hlavní role měli zahrát George Clooney, Sebastian Stan a John Cena. Ten poslední mě nemrzí, ale těch prvních dvou je rozhodně škoda. Každopádně náhrada za ně není vůbec zlá.

Don Cheadle, Benicio Del Toro, Ray Liotta, Jon Hamm, David Harbour, Brendan Fraser (!) a Kieran Culkin teď budou hlavními tvářemi chystaného snímku ještě spolu s několika dalšími. Scénář napsal Ed Solomon, jenž má na svědomí Podfukáře, ale taky Muže v černém, tak snad to nebude úplně špatné. Film se brzy začne natáčet v Detroitu a poté by měl dorazit snad do kin, v horším případě na HBO Max.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace