Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chris Hemsworth a režisér Top Gunu to rozjedou ve vězení


ikona
Mr. Hlad
chris hemsworthjoseph kosinskimaverickmiles tellernetflixspiderheadtop gun
Šílenství za mřížemi 

Letošní Vyproštění patří k nejlepším netflixárnám a akčním filmům roku a Chris Hemsworth si tohle nadupané akční béčko očividně dost užil. Nemá tedy asi důvod od Netflixu utíkat a šéfové streamovací služby jsou nejspíš dost rádi, že si tuhle hvězdu můžou podržet i pro další projekty. Na dalším Vyproštění se údajně pracuje, ale ještě před tím by se měl Hemsworth objevit v thrilleru Spiderhead

Ten se má odehrávat v blízké budoucnosti, kdy vězni dostávají možnost nechat si zkrátit trest, pokud na sobě nechají testovat experimentální léky. Dvojice vězňů se nechá k přesvědčit, aby na to kývla a do těla jim tak putují speciální drogy, které dovedou měnit lidské emoce. Ovšem tentokrát to úplně nevyšlo a oba hrdinové zjišťují nejen to, že musí strávit ještě pár let ve vězení, které řídí dokonalá umělá inteligence, ale že nemůžou věřit ani sami sobě a že jejich minulost je teď přišla strašit. 

Vedle Hemswortha se objeví Jurnee Smollett z Birds of Prey a seriálu Lovecraftova země a Miles Teller, z nového Top Gunu. A od něj přijde i Joseph Kosinski, který má krom letadýlek na kontě i TRON: Legacy 3D, sci-fi Nevědomí nebo povedené Hrdiny ohně. Scénář pak napsali Rhett Reese a Paul Wernick, tvůrci Deadpoola. Celkově to je docela dost zajímavá parta na to, abychom byli zvědaví na výsledek. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace