Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Zabijáci a král thrillerů


ikona
Mr. Hlad
brad pittbullet traindavid leitchm. night shyamalanmichael shannonmorgan freemanna obzoruoldthe longest night
Je Brad Pitt nejlepší zabiják na světě? Jak nás vyděsí M. Night Shyamalan? A porazí Morgan Freeman zkorumpovanou policii?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního a patnáctého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V Dramatu Death of Ladies´ Man zjistíte, co se stane, když vysokoškolský profesor začne přicházet o rozum. V thrilleru The Longest Night bude bývalý policajt Morgan Freeman bojovat proti svým zkorumpovaným kolegům. 

V akčním thrilleru Bullet Train nastoupí Brad Pitt do vlaku, ve kterém jede pět nejlepších zabijáků na světě. A ti si teď půjdou po krku. Instalatéra Michaela Shannona si v Shiver spletou se slavným spisovatelem. 

V dramatu Dr. Bird´s Advice for Sad Poets bude šestnáctiletý hrdina hledat svou ztracenou sestru s pomocí holubího terapeuta. V animáku Kensuke´s Kingdom zjistí hlavní hrdina, že ztroskotal na ostrově, který není úplně opuštěný. 

M. Night Shyamalan bude ve svojí hororové novince Old pátrat po tajemství podivné mrtvoly a cestovat časem. V dramatu Twist se se děj klasiky Charlese Dickense Oliver Twist přesune do jednadvacátého století. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace