Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude mysteriózní novinka M. Night Shyamalana?


ikona
Spooner
Eliza ScanlenGael García Bernalm. night shyamalanoldskleněnenýThomasin McKenzie
M. Night Shyamalan konečně odhalil detaily svého chystaného snímku. A zase bude chtít být pořádně děsivý a tajemný.  

Asi všichni už víme, že s tvorbou M. Night Shyamalana je to hodně nahoru a dolu. Buď se trefí a natočí klasiky jako Šestý smysl a Vyvolený či alespoň hodně nadprůměrného Rozpolceného, nebo žánrová pekla typu Po zániku Země a Stalo se. A po Skleněném se minimálně v mých očích nachází velmi dole. Sequel Vyvoleného sice v kinech vydělal solidní balík, sklidil však hodně rozpolcené reakce a my v redakci jsme ho protrpěli. I přesto každý jeho další projekt budí zvědavost a to i díky tomu, že se kolem většinou buduje aura tajemna. To se několik měsíců týkalo také jeho chystané novinky. Vědělo se, že Shyamalanův další kousek má dorazit do kin 23. července 2021 a do obsazení přibyla jména jako Gael García Bernal, Rufus Sewell, Thomasin McKenzie z Králíčka Jojo, Alex Wolff či Eliza Scanlen z netflixovského Ďábla a indie kousku Než skončí léto. O ději a názvu se ovšem nevědělo vůbec nic. Tedy do teď.

Shyamalan před pár dny odhalil, že jeho další film se bude jmenovat Old a hned k němu ukázal i první plakát. Snímek bude volně vycházet z francouzského komiksu Sandcastle, který dostal expert přes tajuplné thrillery jako dárek ke Dni otců a byl jim tak nadšen, že se ihned dal do své vlastní adaptace. Film tedy bude pojednávat o skupince lidí, kteří najdou na tajemné pláži mrtvolu. Brzy na to zjistí, že se zde děje něco hodně podivného a kvůli mysteriózním hrátkám s časem nemohou místo opustit. Ano, zní to jako typický materiál hoden Shyamalana. Natáčení v Dominikánské republice už je pak v plném proudu. A pokud koronavirus dovolí, tak by se červencová premiéra měla stihnout. My jen můžeme doufat, že tentokrát se slavný režisér nepustí moc ze řetězu a naservíruje zase po čase skvělou žánrovku dávající smysl. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace