Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #577 o Jokerovi a Holmesových


ikona
do_Od
Enola HolmesJokerKapitán AmerikaSherlock HolmesStar Warsvíkendový výplach
Jak se na role připravuje Robert Pattinson, které filmy s Ryanem Reynoldsem jste zapomněli a jak šel čas s Jokerem? 

Výplach s úsměvem

Nebezpečné natáčení týdne

Pandemický film Songbird producenta Michaela Baye byl tento týden nařčen z toho, že se na place nedodržují bezpečnostní opatření nařízené studiem. Důvodem je, že tvůrci dostali poměrně málo času na to veškerý materiál pořídit, a tak se teď například nestíhá dezinfikovat různé vybavení nebo se na place pohybuje podstatně víc lidí, než by mělo. Zatím není známo, jestli za to zodpovědné osoby stihne nějaká penalizace, nicméně něco mi říká, že spěch a obcházení nařízení nebude zdaleka případ jenom této produkce.

Joker týdne

Joker je jeden z nejlepších záporáků všech dob, což ostatně dokazuje fakt, že se pravidelně objevuje na podobných žebříčcích někde mezi Darth Vaderem a Hansem Gruberem. Jenže na rozdíl od těch existují Jokerů desítky. Komiksoví, televizní, filmoví, dokonce i ti herní dokázali pokaždé něčím zaujmout. O bohaté historii téhle schizofrenické postavy teď každopádně vznikl jeden hezký dokument.

Kapitán Amerika týdne

Co se mě týče, John Krasinski může hrát cokoliv, a já při tom budu spokojený. A že nejsem sám dokazuje i fakt, že kdysi dávno měl takhle blízko k tomu, aby ztvárnil Kapitána Ameriku. Tehdy to nevyšlo, jak by to ale vypadalo se teď můžeme přesvědčit díky děsivé technologii deepfake.

Světelný meč týdne

Postava Anakinovi padawanky Ahsoky Tano filmovým fanouškům Star Wars nejspíš nic neřekne, nicméně v seriálech se jedná o hodně významnou hrdinku, která ten Star Wars kánon obohacuje už řadu let. Letos by se pak údajně měla objevit v druhé sérii Mandaloriana, a protože ta se rychle blíží, začala firma Hasbro vyrábět příslušné hračky. A je mezi nimi i tahle fantastická kopie Ahsočina meče.

Zapomenuté role týdne

Možná budu v menšině, ale zatím se mi Ryan Reynolds pořád nezačal přejídat. Jasně, hraje teď všude, a hraje víceméně pořád stejně. Jeho charisma a přirozený humor jsou ale natolik silné, že mám tohohle sympaťáka zkrátka furt rád. Ne vždy tomu tak ovšem bylo a upřímně, co se tak dívám, existuje toho ještě dost, co jsem s ním (raději) neviděl.

Upřímný trailer týdne

Se streamovacími službami se roztrhl pytel a už to trošku přestává být sranda. Kromě toho, že člověk neví, na co se podívat dřív, tak se taky začíná ztrácet v tom, odkud vlastně co pochází. A bohužel s tím moc nepomáhá ani následující stručný přehled od Honest Trailers.

Plakát týdne

Nemusíte být dvakrát velcí fandové Terminátora, abyste poznali dobrý plakát, když ho vidíte. A ten následující se teda zatraceně povedl. Přišel s ním slavný Tyler Stout a pokud byste náhodou měli zájem si tohohle fešáka pořídit domů a zarámovat, můžete tak učinit skrze jeho oficiální store.

Zoom týdne

Jestli jsem si něco na Enole Holmesové užil, byl to definitivně výkon herečky Millie Bobby Brown. Z jejích bratrů už jsem zase tolik nadšený nebyl, když se ale oprostíme hereckých výkonů, má trojice Brown, Henry Cavill a Sam Claflin charismatu na rozdávání. I proto je jejich "vyšetřování" přes Zoom tak zábavné.

Herectví týdne

Jestli stále žijete v domnění, že je Robert Pattinson mizerný herec, pak vám k tomu můžu říct jen jedno. Pletete se. Každopádně nedávno měl herec příležitost se o svých metodách maličko rozpovídat, a tohle z něj vypadlo.

Duel týdne

Minule se vás Mr. Hlad ptal, jestli byste si přáli pokračování Jokera s Joaquinem Phoenixem. A kupodivu se našlo víc NE. Jako nechci vám to kazit, ale asi budete mít stejně smůlu.

Dnešní duel se bude točit okolo sourozenců Holmesových. Ne, nebudu se vás ptát, jestli byste si přáli vidět pokračování Enoly, stejně ho do pár týdnů Netflix oznámí. Místo toho by mě zajímalo, který herec vás v roli slavného Sherlocka bavil nejvíc. A můžete vybírat ze seriálů, filmů, prostě odkudkoliv, jakkoli staré, či mladé. Jméno herce napište do předmětu. A za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace