Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pokračování Na nože bude podle režiséra naprostý mindfuck


ikona
do_Od
Daniel CraigdetektivkaNa nožepokračováníRian Johnson
Co Rian Johnson prozradil o pokračování detektivky Na nože? 

Podobně jako letošní Smrt na Nilu nebude čistým pokračováním Vraždy v Orient expresu, ani dvojka úspěšné detektivky Na nože nebude klasickým sequelem. Alespoň to tvrdí její tvůrce – režisér a scenárista Rian Johnson. Ten sice má stále v plánu vlastní Star Wars trilogii, momentálně ale dává přednost originálním projektům.

Johnson pak v nedávném rozhovoru prozradil, že je právě v procesu psaní scénáře ke svému loňskému hitu, jenž celosvětově utržil 309 milionů dolarů na 40 milionovém rozpočtu. Místo navázání na příběh jedničky s Anou de Armas a zbytkem obsazení z původního filmu, ale hodlá (tak trochu očekávaně) začít s čistým štítem.

Jediný pojící prvek bude – podobně jako v případě Branaghova Poirota z výše zmíněného příkladu – detektiv Benoit Blanc. Toho v jedničce ztvárnil Daniel Craig s extrémně silným jižanským přízvukem a zdá se, že studio i Johnson by teď kolem něj rádi postavili novou filmovou sérii. Spolu s tím tak logicky Johnson řeší i nový název, dvojka už by totiž s noži neměla mít nic společného – a to nejen s nimi, kromě nového obsazení, zápletky i prostředí nás údajně čeká i zcela jiné pojetí. Ve srovnání s tím, jak Johnson deset let připravoval první film, je to pak prý učiněný mindfuck. Pakliže vše půjde podle plánu, měl by Johnson začít natáčet už příští rok.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace