Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Disney odsouvá Black Widow a další filmy


ikona
Mr. Hlad
black widowdeepwaterdisneyeternalsjames bondkingsmankoronavirusmarvelno time to dieshang chisoulwest side story
Černou vdovu letos nečekejte 

Letos těch blockbusterů v kinech už vážně moc neuvidíme. James Bond a jeho Není čas zemřít si sice odbudou premiéru v listopadu, na Vánoce by měla dorazit druhá Wonder Woman a zatím nikdo moc nechce říct, jak to bude s Dunou, ale teď do toho hodili vidle u Disneyho. A přesouvají prakticky všechno. Marvelovka Black Widow se přesouvá z listopadu na květen příštího roku. A udělá pořádné čachry ve všech ostatních komiksovkách. Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings nakonec dorazí 9. července, sci-fi Eternals 5. listopadu a Kingsman: První mise nakonec bude mít v kinech premiéru 12. února, což je o dva týdny dřív, než se plánovalo. 

Jenže u Disneyho se čachruje i s jinými věcmi, než jsou komiksovky. Smrt na Nilu, která měla mít premiéru v říjnu, dorazí až 18. prosince, místo ní dorazí do kin příští měsíc hororová komiksovka The Empty Man. Spielbergovo West Side Story se posouvá skoro o rok a uvidíme ho až 10. prosince 2021 a pár měsíců navíc dostane i thriller Adriana Lynea s Benem Affleckem a Anou de Armas Deepwater, ten studio šouplo z listopadu na příští srpen. Jediný z velkých filmů, o kterém se u Disneyho nemluvilo, je pixarovka Soul, kde se pořád zvažuje, jestli ji poslat do kin, nebo rovnou na Disney+. Každopádně tyhle zprávy nám radost fakt nedělají. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace