Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se objeví v režijní novince Bradleyho Coopera?


ikona
Spooner
bradley coopercarey mulliganmaestronetflix
Bradley Cooper chystá další ambiciózní hudební drama. Bude z toho zase hit?  

Bradley Cooper patří už řadu let mezi velké herecké sympaťáky, který se divačkám líbí a chlapi ho díky jeho charismatu a talentu utáhnout jakýkoliv film také žerou. Před dvěma lety navíc ukázal, že mu to hodně jde i za kamerou. Jeho režijní debut Zrodila se hvězda se stal solidním diváckým hitem, který pobral i osm nominací na Oscara. Což je na prvotinu hodně velký úspěch. Cooper se tak zařadil do řady talentovaných režírujících herců a už brzy se hodlá do této pozice vrátit. Pro Netflix totiž chystá další ambiciózní drama z hudebního prostředí.

Novinka Maestro bude pojednávat o životě legendárního skladatele, dirigenta a zkrátka tak trochu hudebního génia Leonarda Bernsteina. Snímek by pak měl být milostným příběhem mezi hudební ikonou a manželkou Felicií. Snímek se bude odehrávat v rozmezí 30 let, od jejich prvního setkání až po 25 let trvající manželství včetně výchovy jejich tří dětí. Cooper se pak kromě režie a spolupráce na scénáři ujme také hlavní role. Bernsteinovu životní lásku si pak zahraje Carey Mulligan z Velkého Gatsbyho či Drive, jež se v posledních letech objevovala spíše v menších a nenápadnějších projektech. A já ji v další velké roli po delší době uvidím docela rád. Ambice Bradleyho Coopera a Netflixu pak nejspíš nebudou zrovna malé a asi se tu budou zase vyhlížet Oscaři a spol. Já hlavně doufám, že herecká hvězda potvrdí svůj režijní talent.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace