Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chris Pine mezi špióny


ikona
Mr. Hlad
all the old kniveschris pinethandie newton
Romantika, která může skončit násilím 

Je otázka, jestli ještě někdy uvidíme Chrise Pina jako kapitána Kirka a jestli se s jeho účastí počítá i v dalších dílech Wonder Woman, nebo to po dvojce zabalí. Tenhle sympaťák se ale určitě neztratí. Čeká ho akční thriller Violence of Action, kde se vydá na tajnou misi, která se malinko zvrtne, a do svého thrilleru Don't Worry, Darling ho zlákala i režírující Olivia Wilde. A teď ho navíc čeká špionážní thriller All the Old Knives, který chystá pro Amazon a zahraje si v něm s Thandie Newton. 

Děj se má odehrávat ve městě Carmel-by-the-Sea, kde se sejdou dva bývalí milenci. Jeden pracuje pro CIA, druhý už pověsil kariéru špióna na hřebík. Na společné večeři vzpomínají na staré časy, jak se potkaly ve Vídni a jak se oba přimotali k únosu letadla, který skončil katastrofou. A oběma začíná pomalu být jasné, že tohle setkání nebylo náhodné. A že jeden před druhým tají něco, kvůli čemu nejspíš poteče krev. Režírovat bude Janus Metz, který natočil povedené tenisové drama Borg McEnroe. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace