Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál: Adéla ještě nevečeřela


ikona
Mr. Hlad
adéla ještě nevečeřelamichal dočolomanskýmiloš kopeckýmoviezone livemz live speciáloldřich lipskýrobert redfordrudolf hrušinský
Tenhle speciál si pusťte jen s plným žaludkem! 

Už když jsme začali točit první MZ Live Speciály, věděli jsme, že je jen otázka času, než v nich dojde i na nějakou českou klasiku. Domácích pecek, které stojí za to připomínat a podívat se jim trošku důkladněji na zoubek, je totiž taky docela dost a po týdnech bojů, hádání se a zápolení jsme se nakonec s Imfem rozhodli, že prvním domácím kouskem v MovieZone Live Speciálu bude klasika Adéla ještě nevečeřela

Brilantní komedie, která si dělá legraci z šestákových románů, se točí okolo Nicka Cartera, nejlepšího detektiva všech dob, jenž se v Praze pokouší zjistit, kdo sežral obřího psa. K ruce má komisaře Ledvinu, specialistu na pražskou galérku a velkého znalce výčepů a restauračních zařízení. Proti nim ale stojí zákeřný protivník, který se neštítí ničeho!

Ale co se snažím, stejně jste to viděli, ale věříme, že si to rádi připomenete. Pustit si nás můžete klasicky na Youtube, audioverze jsou pak na SpotifyPodbean a iTunes a pokud vás naše speciály baví, budeme rádi, když nás ohodnotíte na CSFD a přispějete nám na Patreonu. Ať si můžeme udělat pořádnou žranici i na nějakém dalším natáčení :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace