Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drb týdne: Warneři přemlouvají Phoenixe k návratu do role Jokera!


ikona
do_Od
drbJoaquin PhoenixJokerspekulaceTodd PhillipstrilogieWarner Bros.
Studio Warner Bros. údajně nabízí Joaquinu Phoenixovi obří peníze za návrat do role Jokera. Dočkáme se ho? 

Joaquin Phoenix má díky Jokerovi doma Oscara, Todd Phillips zachráněnou kariéru a studio Warner Bros. pro změnu balík peněz. Jenže zatímco první dva zmínění by byli v pohodě, kdyby už se k pomalovanému šílenci pravidelně terorizujícímu město Gotham nikdy nevrátili, Warneři to údajně vidí jinak.

Podle nepotvrzených spekulací totiž v současnosti nabízí Phoenixovi krásných padesát milionů dolarů za to, že se vrátí jako Joker ještě minimálně dvakrát. Čili ne jedno pokračování, ale hned dvě, tak aby se samozvaný princ zločinu dočkal rovnou vlastní trilogie. Phoenix samotný pak sice dlouho tvrdil, že o pokračování nemá zájem, nyní prý však otočil a o návratu začal vážně jednat.

Studio tak podle všeho zaúkolovalo lidi k napsání dalších dvou scénářů, přičemž by se do tvůrčího procesu měl zapojit i samotný Phoenix. V tom by pak neměl chybět ani režírující Todd Phillips nebo produkující Bradley Cooper. Ti mají koneckonců se sequely bohatě zkušeností, vše tak ve finále bude záležet právě na Phoenixovi, a jestli na nabídku kývne, či ne. Pokud ano, měl by druhý film dorazit už v roce 2022, s tím že trojka by ho následovala o dva roky později. Nicméně vše je v rovině drbů, takže byste to měli brát s hodně velkou rezervou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace