Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vzkřísí tvůrci V zajetí démonů hororovou klasiku?


ikona
Spooner
přichází Satan!V zajetí démonů
Prequel legendárního hororu se nejspíš přeci jen dostane do kin.  

Když se někoho zeptáte, jaké pecky patří mezi největší hororové klasiky, většinou přijdou na přetřes filmy jako Vymítač ďábla, Osvícení, Halloween… nebo Přichází Satan! A právě o poslední zmiňované legendě, která nám naservírovala jedno z nejděsivějších dětí v historii stříbrného plátna, bude dneska řeč. Hollywood už se samozřejmě několikrát pokoušel na slávu tohoto ikonického filmu Richarda Donnera navázat. A vždycky to docela bolelo. Měli jsme tu několik nepovedených pokračování, opravdu děsivý remake Johna Moorea či dokonce snahu o seriál. Jenže ani tyto selhání evidentně kravaťáky dostatečně nevytrestaly a Satan se možná podívá do kin znovu. A tentokrát v podobě prequelu.

O scénář se postarala scenáristická dvojce Chad a Carey Hayesovi, kteří mají na kontě např. oba díly hororového hitu V zajetí démonů a další žánrovky. Jejich prequel by pak měl být právě originem malého Satana. I když o původu Damiena toho ví diváci už vlastně celkem dost, evidentně si i tak zaslouží detailnější péči. O filmovém prequelu se už mluvilo před pár lety, kdy měl snímek natočit Antonio Campos, jehož očekávaná novinka Ďábel s Robertem Pattinsonem a Tomem Hollandem dorazí na Netflix už zítra. Nakonec však skončil hororový projekt na dlouhá léta u ledu. 

Scenáristé ale nyní tvrdí, že se podle zvěstí jejich prequel konečně hýbe kupředu a již brzy by se měl dostat do produkce. Stále to ovšem může mít tato značka velmi obtížné. Původně totiž scénář vznikal ještě pod taktovkou 20th Century Fox, jenže teď samozřejmě i legendární horor patří pod Disneyho. A ten může mít s původním scénářem od Hayesů jiné plány. Myslíte si, že si Přichází Satan! zaslouží prequel, nebo by se tato látka už měla nechat spát?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace