Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Oddělení Q a architektura


ikona
Mr. Hlad
bruce willisjoel edgertonmarion cotillardmark rylancemelissa leona obzoruoddělení qthe brutalist
Jak bude fungovat další film o Oddělení Q s novými herci? A jak si poradit s pirátstvím? A jak daleko je ze Švédska do Ameriky?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního a patnáctého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Bruce Willis si to ve sci-fi thrilleru Cosmic Sin rozdá na férovku s mimozemšťany. V dramatu Ida Red bude Melissa Leo utíkat z vězení a zároveň plánovat největší loupež své kariéry. 

V dramatu The Brutalist se bude evropský architekt třicet let pokoušet postavit vysněnou budovu a pomůžou mu s tím Joel Edgerton nebo Marion Cotillard. V dobrodružné podívané Rajah bude Jonathan Rhys-Meyers bojovat proti pirátů. 

V adaptaci románu The Emigrants se skupina Švédů vydá v polovině devatenáctého století hledat štěstí do Ameriky. V krimi Marco effekten se vrací Oddělení Q, tentokrát ale s úplně jiným hereckým obsazením. 

Kate Winslet bude v adaptaci klasické dětské knížky Black Beauty dabovat klisnu, díky které se její lidská majitelka vyrovná s těžkou životní ztrátou. V Úniková hra 2 se opět podíváme do únikovky, která je ve skutečnosti smrtící pastí. je ve skutečnosti smrtící pastí. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace