Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #575 o Cobra Kai a Justice League


ikona
Mr. Hlad
alienscobra kaidisneyjurassic parkjustice leaguekarate kidmulanralph macchioshazamspider-manvíkendový výplach
Proč jsme neviděli Justice League od George Millera? V čem všem hrál Ralph Macchio? A čím se hraná Mulan liší od té animované?  

Plnokrevný výplach

Hvězda týdne
Pár let zpátky asi Ralph Macchio nečekal, že se ještě někdy stane hercem, o kterém by se mluvilo. Cobra Kai ho ovšem vrátilo zpátky mezi ... řekněme menší hvězdy a on si to docela užívá. A taky zaslouží. V tomhle videu ale zjistíte, že natočil víc zajímavých věcí než jen Karate Kid a Cobra Kai

Bitva týdne
Letošní Mulan se fakt nepovedla. Mnohem víc se sice mluví o tom, že Disney v titulcích děkuje lidem, kteří dohlíží na čínské koncentrační tábory, ale přesto by se nemělo zapomínat na to, že ten film jako takový je neskutečně nevydařená blbost. Osobně jsem veškeré naděje ztratil u jakože velkolepé bitvy, ve které se všichni vojáci do jednoho z obou bojujících stran zachovají jako totální dementi. Niki Caro se vám teď pokusí vysvětlit, že to tak není a že ta bitva je super. No, budiž. 

Monstra týdne
Adam Savage se dostává na místa, kam by se chtěl dostat každý filmový fanda. Teď měl možnost podívat se zblízka na monstra z Jurského parku, Vetřelců a dalších filmů. A ne na ta digitální, ale na poctivé loutky. 

Film týdne
Liga spravedlnosti od Josse Whedona je srágora. Jestli bude Snyder Cut lepší, to zjistíme za pár měsíců, ale moc bych na to nesázel. Jsem každopádně rád, že svou vlastní verzi nechystá George Miller. Jeho Justice League byla jen krůček od toho, aby se začalo natáčet, ale nevyšlo to. Kdo se v ní měl objevit, o čem měla být a proč jsme ji nakonec neviděli, zjistíte tady

Animáky týdne
V pořadu Animators React se scházejí animátoři a řeší animované filmy. To vás asi moc nepřekvapuje. Řeší ty dobré, ale i ty špatné. A tentokrát řeší fakt pecky, takže pokud máte rádi Spider-Man: Into the Spider-Verse nebo Cestu do fantazie, pusťte si to. 

Žánr týdne
Patrick (H) Williams poslal do světa další půlhodinovou videoesej a tentokrát se zaměří na takzvané gonzo blockbustery. Co to je? Jsou to blockbustery, jak jste asi poznali. Ale takové, které se nebojí být trošku divné. A nebo hodně divné...

Návštěva týdne
Hilary Swank má dva Oscary a teď i seriál na Netflixu. V Away se vydává spolu s několika astronauty k Marsu a prý je to docela fajn, ale samozřejmě se na roli musela připravovat. A tak se vydala navštívit NASA. Kde jinde by taky měla odkoukat všechny vesmírné fígle, že jo

Srovnání týdne
Ještě jednou Mulan. A ještě jednou decentní hate, i když ne z mojí strany. Fandové animáku jsou naštvaní nejen proto, že zmizel drak Mushu, ale i kvůli tomu, že nová Mulan je vlastně úplně jiná postava než ta animovaná. A těch změn, které nejsou zrovna citlivé, bylo v letošním hraném filmu mnohem víc. 

Střih týdne
Nemáte prachy na digitální efekty za miliony? Sežeňte si dobrého střihače! Režisér David F. Sandberg, který natočil třeba Shazama!, vám teď vysvětlí, jak využívat střih jako součást vizuálních efektů. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali na nejlepší film podle P. K. Dicka. Pár hlasů sice získalo Minority Report nebo Temný obraz, ale naprosto s přehledem vyhrál Blade Runner. Dalo se to čekat. 

Dnes se odpíchneme od zrůdného traileru na sandlerovku Hubie Halloween a chceme vědět, jaká komedie Adama Sandlera je podle vás nejlepší. Pár dobrých totiž fakt natočil. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace