Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhá Wonder Woman se zase odkládá. Co to znamená pro Dunu?


ikona
Spooner
Denis Villeneuvedunagal gadottenetwarner bros.wonder womanwonder woman 1984
Warneři mění po neúspěchu Tenetu svou strategii. Budou mít odvahu pustit Wonder Woman a Dunu do kin ještě letos?  

Co si budeme povídat, dalo se to čekat. Warneři, a vlastně snad všichni filmoví fandové po celém světě, doufali, že Nolanův Tenet bude konečně tím blockbusterem, jenž pořádně nakopne kina a začnw se do nich pořádně chodit. Jenže to bohužel nedopadlo, a i když čísla např. z Evropy nejsou marná, utržených 20 mega za první víkend ve Spojených státech je prostě trošku bída. Nová nolanovka sice srdnatě bojuje, ale na hit to stačit nebude. A studio už podle toho začíná konat. Poslední dny se proto začalo šuškat o tom, že se odkladu dočká nejen blížící se Wonder Woman 1984, ale také očekávaná Duna Denise Villeneuvea. A nyní už jsme na tyto spekulace dostali odpověď. Tedy aspoň částečnou.

Druhá Wonder Woman se totiž stěhuje ze svého říjnového data a nově bychom se jí měli dočkat o Vánocích, konkrétně tedy 25. prosince. U Warnerů se stále nechtějí úplně vzdát tohoto roku a drží se naděje na komerční žně z komiksového hitu. Jenže přesun má malinký háček. Sequel populární komiksovky totiž nyní startuje přesně týden po zmiňované Duně, která by se měla v kinech objevit 17. prosince. Vážně je filmové studio tak odvážně a hodlá nám naservírovat dva velké blockbustery hned za sebou? 

S tou strategií by si u Warnerů koledovali, že aspoň jeden z jejich titulů finančně zklame. A asi všichni víme, kdo by ze souboje zajeté komiksové značky proti pro mnohé neznámé sci-fi vyšel jako vítěz. Mnohem pravděpodobnější se proto zdá varianta odsunu Duny na příští rok. Jen s tímto prohlášením producenti po skvěle přijatém traileru asi ještě chvíli počkají. Ano, stále je tu šance, že si studio na velký risk dvou premiér troufne, po Tenetu už by to však byla hodně divoká sázka do loterie. Ostatně, vzhledem ke stále nelepšící se situaci možná budeme rádi, když dorazí letos aspoň komiksová Amazonka.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace