Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se objeví v pátem Vřískotu?


ikona
Spooner
Courtney CoxDavid ArquetteMatt Bettinelli-OlpinNeve CampbellscreamTyler Gillettvřískotvřískot 5
Návrat vrahouna Ghostface bude spoléhat na seriálové hvězdičky a samozřejmě i prověřené tváře.  

Vřískot je devadesátkovou hororovou klasikou, a i když čtvrtý díl nebyl před lety kdovíjak velkým hitem, maska Ghostface je samozřejmě pořád populární a diváci na tuto značku slyší. Tedy aspoň si to myslí hollywoodští producenti, kteří nám naservírují pětku. Nového Vřískotu se dočkáme na začátku roku 2022 a tentokrát se to neobejde bez tvůrčích změn. Za kameru se místo zesnulého Wese Cravena posadí režijní duo Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillett, jež nám naservírovalo velmi příjemnou Krvavou nevěstu. Takže by s pokračováním klasiky, která sází na hrátky s hororovým žánrem i občasný humor, neměli mít problém. Děj pak tentokrát nesepíše dvorní scenárista série Kevin Williamson, ale James Vanderbilt zodpovědný právě za Nevěstu či Guy Busick, jenž má na svém kontě druhý Den nezávislosti, ale také třeba Fincherova Zodiaca. Hororová série tak vyfasuje za kamerou novou krev, před ní to ovšem platí samozřejmě tak napůl.

Do pátého Vřískotu se totiž oficiálně vrací hlavní trojice z předchozích dílů Neve Campbell, Courtney Cox i David Arquette. Což se dalo trochu předpokládat, jelikož tito herci asi nemají zrovna diář nabitý k prasknutí, navíc se tím však kompletně vyvrací spekulace, že bychom se měli dočkat rebootu. Pětka bude zkrátka regulérním pokračováním, do něhož se kromě hlavních hrdinů vrátí i Marley Shelton ze čtvrtého dílu. U nováčků a případného masa na porážku pak tvůrci, stejně jako u minulého sequelu, vsází na mladé seriálové hvězdičky. 

Před Ghostfacem tak bude utíkat (nebo se bude skrývat pod maskou?) např. Jack Quaid z parádní komiksovky The Boys, hlavní tvář netflixovského hitu 13 Reasons Why Dylan Minnette, Jenna Ortega z hitu You a dvojky šíleného hororu The Babysitter či Mason Gooding ze Šprtky to chtěj taky. Žádná hodně provařená jména, ale sem tyto vycházející seriálové tváře hezky sednou. A Quaidovi přeji po Boys každou větší roli. Co myslíte, bude Vřískot pod novým vedením stát za to, nebo měli nechat producenti nechat značku raději spát?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace