Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Umělá inteligence vybírala příštího Bonda!


ikona
do_Od
Charlie HunnamDaniel CraigGina CaranoHenry CavillJames BondKarl Urban
Jakého elegána by si v roli Bonda představovala umělá inteligence? 

Umělá inteligence už dneska zvládne kdeco a nejnovější program tuto schopnost přetavil v sestavení žebříčku nejlepších kandidátů na roli příštího Jamese Bonda. První takový program svého druhu měl za úkol porovnat rysy jednotlivých britských herců s rysy Bonda. Systém tak vytvořil několik velice komplexních DNA profilů – jeden pro každého herce, a další pro Bonda jako postavu. Ty proti sobě následně postavil, aby vypočítal nejlepší procentuální korelaci mezi daným hercem a slavným agentem 007. Jaký byl výsledek?

Na prvním místě žebříčku se umístil sympaťák Henry Cavill. Program mu spočítal 92,3% šanci adekvátně nahradit Daniela Craiga. Za ním se pak umístil Richard Armitage (92 %), kterého následoval další častý favorit – Idris Elba (90,9 %). Na čtvrtém místě skončil Charlie Hunnam (90,6 %) a teprve na pátém Craig (88,6 %). Mimochodem, Hunnam mě doteď nenapadl a teď si říkám, že by to byla fantastická volba!

Každopádně program se následně vydal i za hranice Velké Británie, kde to dopadlo následovně. První skončil Karl Urban (96,7 %), druhý Chris Evans (93,9 %) a třetí – čtete správně – Will Smith (92,2 %). Jelikož pak navíc žijeme v progresivním světě, troufl si program vybírat i z žen. Tam to dopadlo takhle. První byla Gina Carano (97,3 %), druhá Katee Sackhoff (94,4 %), třetí Angelina Jolie (94,2 %), čtvrtá Milla Jovovich (93,1 %) a pátá Carrie Ann Moss (92,9 %). A třešnička – nebo spíš hozená rukavice – na závěr, nejlepším Bondem všech dob byl prý Roger Moore (91,8 %). Takže to v klidu celé ignorujte, protože ten program tomu zjevně vůbec nerozumí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace